Friday, April 18, 2008

GENG KLIP-KLIP

tadi saye bace blog dila..tgk entry yang awal2 n jpe la dila tulis bout us,the klip-klip geng..haha..ni petikan from blog dila : (+ saye edit skit) :

"geng sgt BEST! sgt HAVOC! sgt GLAMOUR! (bkn prasan),sgt menCAPUB! sgt diBENCI senior! (ahaha..mereka jeles. biase la tu. sampai ade pergaduhan dgn mereka.pheww~).yang paling penting skali ktrg sgt BISING! kami la yang buat bising malam-malam kt asrama dlu dan kat mane2 je la.ada kami,maka, BISING..(so paham paham je la ey- 8 org tu ramai =p)
dlu ade org gelarkan kami GENG KLIP-KLIP.sgt KLAKA ok name itu.dan sgt TAK COMMERCIAL.ehe...sbb ade satu aritu kami semua buat gile ng pakai klip kat tudung.(ala...klip yang itam tu..tau?yang tatau duk diam je =p) konon nye nak biya tudung maintain LAWA la.haha..mmg LAWAK klau igt blk.tp SATU ari je kami buat cmtu ok.camne leh timbul name GENG KLIP-KLIP tu pon aku tatau.and sape punye keje tu sume MISTERI.sampai la skarang =) "

dat's ryte..sampai skrang tatau sape yg start panggil cmtu.oh ye,cikgu Najib a.k.a warden yg bz body,panggil ktrg geng elit,(he actually bgtau my dad n my dad told me).ntah pape.hurm...best la tym skolah kt mrsm dlu..there r 8 of us.
mcm2 pengalaman BEST,GILE,SEDIH,HAPPY,KLAKA,etc. dila,kite tak pernah sebok hal org len kan?buat hal sdiri je.tp yang bising tu mmg btol la.patut la klau ade yg mnyampah pon.haha.
hm...dlu ktrang ade buku.dlm tu la ktrg tulis ape yg x puas ati,bengang kt spe2 ke,happy ke,nk ngumpat ke,anything la yg nk share.haha.buku tu ade ng saye!hehe.
ktrg dlu pernh omos tetiap ari pegi prep sme2,pegi skolah sme2,jln sme2,study same2.8 org tau..waa~..rindu nye!
pastu klau sorang ade prob,yang len msti tlg risau jugak.
now sume dh duk jaoh2,jarang jpe,mcm2 la..but alhamdulillah,kitorang smpai skarang still cntact lagi.hope this friendship will never end.korang mmg bestfren smpai bile2.LOVE U ALL!!


p/s : hm...i just realize how much i miss u all n how much i miss the good old days =(

5 comments:

wedrinkblood said...

oohh.. pasal klip rambut yeah,
ingatkan name kelip2 pasal korang ni suker berkelip2 mate, parkinson kelopak mata, haha

nadhirah said...

hahaha...xde mase nye org nk prasan ktrg kelip mate.hehe..yup,sbb klip rmbut..ktrg wat cmtu SATU ari je taw.

SyuQ d Juliet said...

huhu..geng elit ek??
hak hak...siyes kelakar..nak copy paste kamu nye blog ke page saye ye..credit utk kamu..huhu

nadhirah said...

haha..silekan...kamuu komen la saye..

firah said...

ha3. xpnah dgr lak. papEpOn, bEsh3. nad,nak baca bUku tU lEy? ha3. sy lgsg xtahu mEnahu pErkembangan kat kOPu lu. nGEEee... n she tu kawan baik frh ms sekOLah rEndah. esp y5. =)