Wednesday, December 24, 2008

*BLISS*

sigh~..
result byk yg dah kuar..and i SUCK.
hampeh!!! HOMESICK ai ckp yu..(asal tensyen je homesick,sengal.)

hurm..tp kan,tu la,sape suwuh tak hafal mati?? patut sy telan je buku2 tu..pastu klau tak cemerlang jugak tatau la nak kate hape kn.adeh..
yang lagi tensyen nye,dah la soklan byk yg same ng past years..
tp still,sy tak hafal soklan2 tu btol2..so mcm takleh jwb jugak la kan?


sape2..
boleh mintak tolong skit tak?
skiiiit je...ciput je.

tolong la remind me again --> JANGAN STUDY LAST MINUTE!!


hoho..
tapi pape pon,sy still bersyukur la sbb stakat ni xde D and E...
alhamdulillah..
tak baik la plak asyik emo2 je kan?bersyukur je la dgn ape yg dapat.
ceh..nadhirah dah matured.ngeee =D

nway,
aritu kn sy ade ckp yg sy ade jpe kwn2 ain & fren,bwk diorg jln2 kat TP(tunjungan plaza).
except for cikune and fraces,diorg dgn brani nye redah pegi JMP(jembatan merah plaza) and Ampel sdiri tanpa ade budak surabaya teman..
hebat dan gagah!
bukan stakat survive,diorang siap suke gile ng JMP!
haha.klau tak,takkan la sampai diorang boley shopping sakan kan =p

well,tujuan diorg dtg indon sbb nk gi BALI.i repeat,BALI!
seriously,sy sgt jelous! td baru tgk pics diorg kat bali.
mcm best gile je..diorg pagi ramai2,dgn geng lak tu..mesti la best kan?!

waaa..nak gi bali!! jOm la pegi bali! jOoomm!

************

jae,fren,azmi,fraces,ain loot,alan,izni and cikune.

-ain n i-
lepas rindu ng ain..slamat pulang ke jogja.

gonna miss ya T.T

-izni,acap,azmi n i-
kesengalan di TP before tgk crita 3 cinta 3 doa yang tak brape best!

haha

lalat-lalat

dlm train,sempat lagi.
sy ng fren masuk hantar sampai dalam.
pastu tibe2 train gerak and kitorang macho gile terjun from train.haha

***********

korang tak pelik ke nape saye rajin gile update blog ni?siap ber'pics' lagi.
mane tak nye..kitorang cuti 5 hari taw!..fuh~ bagus gak ade cuti ni.takde la lelah sangat minggu exam ni klau ade gap.

next paper = ANESTESI!!
sy sgt2 berharap dpt guna masa cuti 5hari ni untuk focus kat anestesi..


so..dgn ini sy mengisytiharkan bahawa blog ini akan berehat untuk sementara waktu.
(ala2 dieyla.haha..tapi smoga sy tahan la utk tidak m'update blog =D)

XOXO

6 comments:

mrfusyi said...

jae, alan...fraces?
kamu kenal juga mereka rupanya.huhuu

Duncan said...

alan, if u're reading this, just want u to know that... u suck!!! g vacation x ajak aku. ko telah melanggar kotehood. mak aku kate artis2 mmg camni. sng lupe member. ahahahaha...

nadhirah mohd shakri said...

fusyi : alan my matriks mate...jae n fraces br knal je..huhu...

duncan : hahaha... well,there's owez next time~... sile la pegi bali encip duncan...best!

zahidah said...

wah! nak pegi bali gak!! bestnyerrr,,

neways, study!! study!! gud luck n all the best dear~ ;D

nadhirah mohd shakri said...

kak zahidah : dtg la cni.visit asrap..bwk ur family pegi bali..hehe..best2..

thanx kak =)

freNNy said...

hahaha...

i baru baca post u niih!!!

bali is so heaven n fren as tuan umah surabaya + loot tuan umah jogja sgt2 epy coz msians tourists (izni,chikune,fracess,jae,azmi,alan) sgt2 satisfied .. yes2! tq nad tlg bwk dieranng g TP time i present for pharmaco nyeh discussion! muax

klakar gell ok kiter terjun tren tu!! izni siap gelak2..