Tuesday, December 16, 2008

cOmbO bOmbOs!!

fuh....fuh...berfore sy lupe nk update,better update skang..
kate blog utk kenang-kenangan..hehe...
(imagine seorang nenek
tua tgh minom kopi kat taman blakang rumah sambil online-->membace blog sendiri,blog pada waktu mude mudi.sambil ketawa terbahak2 mengenangkan betapa poyoronos dirinya pada waktu itu)
hahaha... boleh jadi kan?!


ok,back to reality..

babes and dudes...next week sy exam.. cane ni??? nak lari balik malaysia ke, lari pegi hollywood pastu kawen ng edward cullens?! ngeh2.tp mcm yg no 2 lagi best jew.haha.

hurm...sy taktau la klau org len study time study week ni.. tp
sy kan,study week = minggu m'hafal soalan past years..haha.. pasrah beb!! harapkan soalan lebey kurang past years je. sy sedar kemampuan sy yang ciput ni..klau study time ni,mesti tak masuk dah.. baik lah buat soalan je.. (ni name nye cari nahas) tp takpe la. =p

disebabkan stress yang melanda,maka sy decide nk update b
ee-dee..
tuan2 dan puan2..
berikut adalah rentetan peristiwa yang terjadi selama sy tak update
bee-dee..
cewaaah...bahase nak ketat.haha

1. MAJLIS HARI RAYA AIDILADHA

-yerp.yerp...dah lame dah..huhu..taknak ckp byk,nak letak gambar jew =p

letak gambar skema dlu..
oh lupe plak,raya haji kali ni hari marOon sedunia.
kepada yg berkenaan,sile terasa =p

gambar tak skema a.k.a gedix plak.hehe
sexy kan ktrg??hahahahah

alalala...control ayu smue org =p
kak ruby tgh gayut ng sapeee??


2. AIR ASIA TICKETS

-temankan jantungmanis pegi tukar ticket air asia..ciyan die,tibe2 ade exam on 6th..
pastu die tukar date jd 8th.(yeaaaaa!!!!!!). korang mesti dah tau kan?sape yg taktau,meh sni nak bagitau,UNAIR ni mmg suke tukar2 bende last minute..so baek jadi mcm sy,beli tiket bile dekat2 and konfem cuti..xyah tukar2 dh =p

si dia

al kesah nye,sy and jantungmanis kempunan nk mkn donut.. asyik JCO je,ktrg tukar mkn kat DUNKIN DONUTS plak...hehe..jejak kasih taw!dah lame sy tak makan my fav,TRIPLE CHOC.. makan satu je trus kenyang =)

3. MEETING PKPMI

-ok,honestly..sy mmg tak pernah pg meeting PKP kecuali time 1st sem dlu.ecece,time tu kan junior,skema lg.haha..geli i.
tp diz time sy kne pegi sbb dpt penghargaan pelajar terbaik(medic) for my batch (among malaysians).. huarghh..nk bangge pon mcm x brape bangge,sbb sy ni pemalas gile ok!!anyway,tak pernah2 PKP bg p'hargaan cmtu..terharu ai!!haha.saje nk attract org pegi meeting la tu..hehe..pape pon,sy sgt happy and thanks PKP krn m'hargai dan menyokong usaha sy!smoge terus maju! we wil always support PKP and UMNO!ceeh~

nak dijadikan crita,ade lucky draw tau utk meeting kali ni.whoa!.my no was 54 and acap 57..
mule2 54 tu no acap,tp die bg kat sy sbb die kate no tu TAK CANTIK.haha..lihatlah dunia betapa sengalnye bf kuu...haha..sy sebagai gf yang baek lagi pasrah,amek je no tu..
eleh,pastu die dpt no 57,tak syantek pown awak?haha.

end of majlis,bermule la sessi yang ditunggu2..LUCKY DRAW..klau hamper kecik,x ditunggu2 kowt..tp hamper2 smue besar gile..serious tak tipu..
and guess whut???
i got it!riang sungguh hatiku bile anis panggil no 54..tp sbb acap tolong pegangkan no, die la pegi dpn amek that hamper..
(dalam hati cenonet ku--> ha!no tak cantik ekk?no tak cantik tu la dpt hamper owkay!haha)..
siap la nnt nak perli die.
after dah bagi all the hampers,tibe2 ktrg dikejutkan(ceh!) dgn berita bahawa ada hadiah utama..lor..igtkan hampers tu dh hadiah utama.
ade 2 voucher berbelanje di carrefour yang bernilai Rp 100,000.
and ade 2 voucher Rp 100,000 from AIR ASIA.

and guess whut??
acap jantungmanis dpt!!haha..ok la..ok la..tak jadi nk perli die...hehe.
die dpt voucher air asia..dah la yang last..congrats dear~..
bluek~~

p/s : nk tau tak...EZY SWEET SGT!! sy takot keboringan time meeting tu..so sy pancing2 la die,soh die ikot..tak berharap sgt pon,yela..ktrg kan tgh study week..baik la study drp pegi meeting tu kan?lagi2 ezy tu dah la study freak(jgn marah E)..
bile sy gtau die sy kne pg because of the penghargaan,die mcm excited nk pegi..
"i nk tgk u amek penghargaan"
"babe,i takley tido.rase bersalah if tak pegi...u tak pernah pon tak pegi if i ajak u pegi mane2"
-lebey kurang cmtu la E sms sy pagi tu-

waaaahh...sweet gile ok..and E datang!!dah la mlm before that die tak tido sbb marathon DVD...
babe,THANKS SGT2!!! I LOVE YOU~~
heh...sy lak rase bersalah ng E sbb meeting tu mcm bosan...huhu..tp ade 1 thing yang i think bley buat her tak nyesal sgt...THE LUNCH..haha...sape yang taktau meh sini nak bagitau..

ezy = makanan.

tak tipu owkay!!

4. EXTERNAL HARD DISC KU...

tutup telinge smue!
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYY!!!!!!
dah beli dah...hippie yippie yeay!
dah beli external setelah sekian lama mengidam and bersabar dgn lappy puppy yang slow sbb almost full.
beli yang 160G,dgn harga yg sgt2 berpatutan..suke2!
pasni ley la download secara menggila lagi =p
ouh...happy...


ok la kwn2...stakat ini sudey..jumpa lagi di hari dan waktu yang sama(merepek) di...

hanahird's thousands splendid momentos!!!
who would have thought???

hehe...

p/s : dah berjaya tarik jantungmanis tgk GOSSIP GIRL! haha.

XOXO

5 comments:

Dieyla said...

hoiii!!!!!!!!
pergi study sane!
ape update blog banyak2 ni.
hahahaha~


wah.
dapat penghargaan tu.
piwiit!!
bangga siyot!
aku sebagai kawan mu berasa sangat berbangga.
hahahaha~
ayat nak poyo kan.
nak buat macam mana.
saye mmg sangat poyo.
:P

nadhirah mohd shakri said...

dieyla si poyo cicak..

errkk...cicak?! hentam saje =p

yela2..nk g study la ni...ala,yg ni pon dh bertaun dh duk dlm draft..

ciyan die duk dlm draft cowam2...kne la post kn..haha

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

edward is partially mine! hehe.. hye hye u! u!
stadi lar..!!! congrats nad dpt dat award! u mmg hebat! fuh fuh! (tiupan tahniah! lols) tanx bagi i cannon balls dari hamper u. i'll remember that! hehe...

nadhirah mohd shakri said...

hahaha..i bg u cannon balls je ke? ala...u tau x,tak habes2 lagi makanan from hamper tu..smue jajan..
i berusaha gile nk abeskan!haha..

macey~~~~~~~~
mwax!!

nurainmunderfahn. said...

k.nad,
mane beli xternal hard disc?