Wednesday, December 24, 2008

HAPPY BIRTHDAY YANI!

oops!oops~
sebelum sy bersara buat sementara waktu,sy kene buat post ni.


HAPPY 22nd BIRTHDAY YANI!!

-yani,lala,nad-

harini 24/12/08,yani dah masuk 22 taun! yeay~ yani tua..yani tua..bluek~
korang mesti tak sangke,yani tu single tau..
sape2 yang berminat sile bagi biodata anda.
haha..erkk...ape ni buli birthday girl..tak baik la pulak.


dear yani..
OMG! i really2 miss you.
slamat jd 22!smoga panjang umur dan murah rezeki.
stay cun and sengal selalu.bestfrens forever!
sori la aku pg wish kat no maxis yang lame.haha.br prasan tak delivered.
yani ckp yayan call nyanyi lagu bday..meh sni nk nyanyi gak..

"happy birthday to u,happy birthday to u..happy birthday to yani ucuk...happy birthday to youuuuuu~~"


pape pon,yani ni my bestfriend!
ktrang same school dari form 1 sampai matriks.
(maher-->mrsm kopu-->matriks kedah)

mcm2 benda(mostly bende2 gile) ktrg dh buat together.. ttbe rase cam rajin la plak nak list kn.meh sni nk wat list :

1.ktrg pernah same2 kne tangkap ng warden matriks sbb ponteng majlis...(hape mende dah lupe lak.).sy nyorok dalam almari,yani ntah kemane,add bwh katil.hahaha..kitorang busted sbb kipas still gerak time warden check bilik tu.bunguks.

2.yani ni takot gile ng kucing..penat gile nk dgr die menjerit.haha.dah la skolah ktrg dlu sgt byk kucing,berpuluh2!! klau kat DS,normal la bg ktrg klau kucing duk dpn meja tgk ktrg makan.ade satu hari,syuk,haizum ng sy takde keje.. yani tgh sorang2 dlm bilik..ktrg kurung die ng sekor kucing yg besar gile!ape lagi...menjerit2 la die dlm bilik tu..pastu ktrg pegang pintu kuat2 so that die takleh kluar..hahaha..sorry yani~...syg yani!!

3. dlu ktrg suke pg makan kat 'cafe luar'.ktrg panggil cafe luar sbb cafe tu luar skolah.ala,bukan jauh2 pon..kat gate masuk.taktau la nape ktrg suke sgt makan kat situ,lagi2 si dieyla tu =p..lagipon,klau asyik makan kt DS je,mcm bosan la.nk cite psal yani..die sgt jakun.haha..korang mesti tau kan klau minom pkai straw,bile kite tiup straw tu,akan kluar bubbles kan?sy rase mesti smue org dari kecik cenonet dah tau buat bende alah tu...but not yani..die baru tau aksi meniup straw tu mase form5.hahaha.pastu smangat gile, duk tiup je keje.sedih2 =p

4.kat maher sy tak rapat sgt ng yani..tapi satu je sy igt sgt psal die ni.. her LAUGH!!!
taktau la nk describe cane..mmg one of a kind.ckp la bende yang paling tak lawak kat muke bumi ni pon,klau korang dgr yani gelak,,korang akan gelak same!kadang2 nk pecah perot gue. percayalah~

actually byk lagi bnde yg klaka(lagi2 kat matriks)..tapi takley cite sbb mcm memalukan diri sdiri je.hahaha..
pape pon..yani...jgn marah yer...

p/s : haha..mcm la byk sgt smpai nk buat list..sy tgh bosan sbenarnye.papepon,ktrg dlu mmg nakal2..tp skarang dh ayu2 smue~ hahah


p/s/s : yani dah ade facebOok.. tu pon lala yang buatkan.haha..yani!aku tak kire..cpt buat blog pulak.ngeee =D


p/s/s/s : ok2..nak sambung bersara dari ber'blog'..hukhuk

No comments: