Monday, December 08, 2008

my vital organs

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
- satu je ke?!hurm...trust

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
- McD.nyum2!

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
- my house!

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
- perpetually? insyaAllah

5. Adakah anda dilamun cinta?
- yes.for this one guy..always have and always will

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
- mcD jugak..haha..gemOk la tiap2 ari makan McD

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
- new mOon

8. Apakah nama penuh kamu?
- nadhirah binti mohd shakri

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
- both

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
- rachel bilson!haha

11.Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?
- arina,ckin,ezy,dila,yayan,yani,yeen,syuk

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
- sometimes =p

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
- stuju ng elida.. MALAYSIA!!

14. Pelukan atau ciuman?
- hugs!!

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
ELIDA
- she's my bestfriend's bestfriend!
- study freak?! hehe..dont blame her..she's a brilliant student ok!
- she loves he bf,arif soooo much!! they look sweet together =)
- she's soooo pretty!! --> bangge la tu elida..hehe..boleh dh kowt belikan nad ole2.sari pon boleh.
- byk ex-bf ?!haha =p

16. 8 perkara yang amat saya gilai
- makanan
- babies and kids
- Tv series
- shopping!~ help me..
- movies!
- sy sgt suke tgk iklan pencuci lantai/dapur/toilet..ala..especially klau org tu mop lantai atau lap the dirty kitchen..i dunno why,dari baby lagi.. suke sgt tgk drp kotor jd bersih putih bersinar2!haha.
- gatherings
- my asyraf elmiza ..always have and always will. tp sy tak pandai nak sweet.rarely tunjuk. but u know i love u kan dear?

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
- opocot . hahahha
- yang yang yang yang!!! hahaha..suke buat cmni.
- babe!
- omg!
- ha?! yekee
- ok
- macam
- hello~! ( sambil buat muke gedix)

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.
(buku pelajaran takyah sebut la ek..byk sgt)
- chasing harry
- a thousand splendid suns
- life of pi
- ash Wednesday
- the alchemist
- for one more day
- 5 people u meet in heaven
- kite runner

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.
- hot and cold
- 1234
- hurt
- viva la vida
- anyone else but u
- the call
- i'm yours
- hey there delilah

19. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu
- u can always say NO to things/people u dont want
- never study last minit!but rasenye mcm tak insaf lagi
- dh pandai manage my money =) (boleh la kowt)
- pharmacO,histopatology, physio,public health,clinical patology, parasaite,microb, PBL, skill labs
- honesty is the best policy
- never trust people u dont know
- ade sorang tu kan..he had secret crush on me since he first saw me(which was quiet a long time ago) but he chose to keep it low coz he didnt have enuff confidence.plus the situation pon tak sesuai..hehe..
but now,my heart (with its atriums and ventricles + lungs + other vital organs) and soul belong to him.
haha.. i love yOu~

1 comment:

Izyan Nadirah said...

ehh aku dah lame nak bace life of pi tu. best tak cite dia nad? ko ade ke buku dia? nak pinjam!