Friday, December 26, 2008

SWIMMING VS "SWIMMING"

smalam pegi swimming ng arina,fren and jantungmanis acap!
pegi swim kat ATLAS la,nk g mane lagi kan?
best!best!best!
and ade bende klaka terjadi..
eh..cite next time la..nak gi makan..stay tuned!


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


owkay,meh la nak sambung crite..(aik!? dah abes bersara ke?hehe)
smue nye start bile arina ajak pegi swimming..haritu christmas sbenarnye,tp sy tatau la ape kne dgn ktrg(or maybe sbb kite tak celebrate christmas),ktrg totally tak terpikir yang atlas akan tutop ke ape. so dgn konfidennye ktrg pegi atlas,malam plak tu.wallah~ TUTUP!!
padahal semangat berkobar-kobar dah nak swimming. T.T

besoknye sepanjang hari sy duk pikir nak gi swimming..(dah lame tak gi swimming,tu yang gian sgt =p)
malamnye ktrg plan la nak gi atlas lagi..cube nasib.fuh~ naseb baik bukak!yeay!yeay!
mlm2 tak ramai org,so mcm best la ktrg bermandi-manda,berswimming-swimmang(perosak bahase!).sy sgt sempot sbb baru je pas dinner..rase nak termuntah balik nasi goreng yang sy makan tu.haha.

kat atlas kan,ade giant slide..siyes before ni tak brani nak try.haha.tp haritu sbb fren and acap nk main,sy dgn macho nye join.pergh...LAJU GILE ok!takoott..best mmg la best..tapi laju sgt,rase cam terbang pon ade.haha.main skali sudey~..fren 2 kali.acap??tak terkira lak.spuluh kali kot?ke lebih?

arina dtg lambat sket..die pg makan ng ismail dulu.hehe.

pokoknye best la.next week nak gi lagi la..jom!sape2 nak ikot jom laa.

bile atlas dh nak tutup,ktrg pon kne la angkat bontot and blah kan..(rasenye ktrg mmg last customer.haha). arina si ismail datang jemput..hehe.sweet tol!
sy ng fren naik moto acap.naik ber-3.biase je..huhu.
ktrg nak ikot jalan dekat..tp malangnye,banjir!mule2 ktrg redah je..vrooom~..

tibe2..

moto acap si summer breeze pengsan! ( as in tak hidup,nak ckp mati tak sesuai plak sbb lepas tu die hidup balik.hoho)
OMG!ktrg terpaksa pijakkan kaki ktrg dalam air banjir tu..hello..air banjir tu air longkang yang melimpah tau? and god knows bahan2 ape yang ade dlm longkang tu.haha..lawak gile. baru je lepas swimming kat atlas,kne "swimming" dlm air longkang plak.haha.

acap sorong moto.ktrg patah balik.naseb baik la moto tu bangun balik..fuh~..

thanks jantungmanis sbb tak merungut sket pon =)
you're my hero..haha.



5 comments:

freNNy said...

hahhhaha !! memory banjir paras lutut !! motor acap exos masuk air!! kiter naik moto ber3 !!

penat2 swimming at atlas..last2 swimming kt tepi2 longkang jln banjir! patut kiter stay je pkai swimming suit..jgn tkr baju! aahahha

zahidah said...

wah pegi swimming!

oh nadhirah, cerita lah cepattttttt~~ ngeehehe.. ;D

asyraf elmiza ahmad said...

cian motorku comel.hehehe
nasib baik die kuat,huhu
syg kamu semua. motor dan hana juga!

zahidah said...

nak itot nad pegi swimmmmm~~

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

ahaha.. well u guys memang swimming la cmtu..if nk cheap swimming pool, datang la gang kitarunk wen banjir srikes! i pnjm kn u my goggles lg!