Thursday, January 29, 2009

aik??!

aik??!!!
orang tag die,die tag sy balik.
siapa kah dia?
jeng3!! (pergh..mcm la suspen sangat)

ARINA ALIAA!!

arina bersama topi ZAhaRAh acap.haha

1. my BFF!! baru je knal since pegi surabaya..but then,rase macam dah knal dari kecik.sangat caring and kepoh also.love ya!

2. she's always there for me..dari mule2 kenal sampai sekarang.she's someone u should hold on to,everybody's sweetheart and a VERY2 LOYAL lover

3. die takleh kembangkan hidung die.haha

4. die tak minom air kelapa sebab dulu2 time die patah tulang,doktor tu pesan jangan minum air kelapa.tp skarang mcm dh minom la.oh die pernah patah tulang paha and clavicula!

5. she's Mr ismail's lover.she loves ismail sgt2 and i adore it

6. die pandai masak.die slalu masak utk saye klau saye pegi rumah die.die pon slalu sgt masak untuk encik ismail...

7. family die best!!prangai nak same.hehe. mak die tgh further study kat japan.

8. arina ni very humble,very2 cute and tak berkire.die juga pandai berjimat.tapi kadang2 tak la pandai sgt =p

9. die ni budak pandai!result clinic die cun2.hehe.die pon budak PTS.kami budak PTS! oh yeah~
maybe sebab tu la sekepala.haha

10. die obses dgn bos biru,bos pink,butterflies and last but not least...mengacau saye,tak dilupakan mangsa utama die ashikin haron.haha.

sekian terima kaseh.


yeay! pasni sape2 nak suruh saye komen pasal diorang sile la..jangan malu2 =p
best la pulak.

tadi saye tgk TV..channel 813,star sport. ape lagi..tengok australian open la.
semi final,RAFA lawan sape ntah(from spain jugak).gempak jugak mamat tu.1st set die menang taw!ciyan rafa =(
mase 3rd set,2nd game...ade la dalam spuluh kali kot break point.gile la..i think it was the most magnificent game ever! sampai saye tak sanggop nak tengok sebab macam nak tercabut jantung.dup dab!! baik la tengok bile dah nak abes japgi =D
*hopefully RAFA menang!*

hari ni tak contact jantungmanis pon.rindu la plak.(ecece..start dah jiwang die)
saye takde kredit nak sms or call.die pon agak nye dah takde kredit kot sbb asyik gayut je malam2.nak harap saye call from malaysia?sgt jarang kot.
hurm..hope u're doing fine dear.haha.baru satu hari tak contact pon nak kecoh nadhirah ni.ngeee =D

ok la..dah takde modal nak membebel.

I MISS YOU


mr buttsy bloodrinker vampire

5 comments:

:+:+:+:ayenaucyuk:+:+:+: said...

Nadhiraaah!!!
terharuu..hehee

owh btw, mak aku dh grad, dh dpt dh pHd beliau.lupe nk update kt ko..mak aku blk 4 hr sblom aku blk mesia hrtu.. huahua

syg ko!

nadhirah mohd shakri said...

ouh dah grad kee...hehe..gud2

aku pon terharu ko wat psal aku..mwax! love ya

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

nad. nadal menang!!!!!!!!!!!!

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

nad. nadal menang!!!!!!!!!!!!

zahidah said...

cian dia..windu acap heh?
hoho..dia pun rindu kamu gakk~~ ;D