Saturday, January 31, 2009

amar amirah is married!!

haha..amacam?gempak kan title.ngee =D
first of all..thanx amar dah jwb tag.. pastu punye la notty,pegi tag orang balik.takpe..nad mmg tengah rajin nak menjawab tag sebab nak sangat membebel kat blog tapi takde ape nak bebel.

macam ni la jadi kalau tengah cuti panjang,duk kat rumah,membelon ( or menternak lemak bak kata shikin).kalau keluar pon ng member2,temankan umi pegi mane2 or jadi driver amek antar adik2 skolah.baek btol. =p

eh..blom pape dah membebel.ok,meh kite sambung tag from miss amar amirah!


amar

1. name penuh die Amar Amirah.kitorang panggil die amar.family die panggil mira.

2. die sailormira! i wont forget our club.haha.*gedix*

3. she is cute!

4. her room is so pinky and cozy.love it.

5. amar tak pernah letopkan jari die sebab takot ng bunyi *pop!* tersebut.haha..ouh,die pon takot ng cicak..alalala..comel je cicak =p
ouh..pastu kulit die suke urticaria.

6. she is one of the best curhat mates ever! understanding sgt2 and opinion die sgt berguna..thanks babe.luv ya!

7. she's sensitive but cepat ok balik =p

8. ok,diz one paling penting.. SHE'S IN LOVE!! (with mr A.. mereka sangat sweet together!)

9. amar tak suke bazirkan makanan..she's a vacum cleaner.haha..it's a good thing

10. amar banyak koleksi cerita seram.haha.die phobia kat barbie dolls.klau nak tau kisah2 tersebut,sile la selongkar blog amar di www.amar-amirah.blogspot.com


p/s : thanks jugak kepada saffy and ain coz dah mejawab tag.haha.*terharu*.
rase macam dah lame sangat tak main bende alah tag ni.

p/s/s : RAFA menang semi-final smalam!*excited!teruja!*.wait..wait...tu bukan news paling gempak..teka nanti final die lawan sape?? ROGER FEDERER ok!!! omg! tak sabar nak tengok. i love both of them but rafa will always be my favorite tennis player =)

p/s/s/s : dah jadi mcm dieyla lak byk p/s ni.tu je.haha..

papai..mwax!

5 comments:

*SailorMira* said...

hahahaa...saye menderite urticaria...bilik saye bersepah bagai nak rak...saye vacuum cleaner tapi nak berubah..sebab nak kurusss...yess, i'm in loveee..hahahaha~

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

gle gempak tajuk i dgn keponnye telah membuke dgn rakusnye. hehe. nad hutang tag msuk buku 555 dlu ek. luv ya!

nadhirah mohd shakri said...

amar : hahah..betol kann..ngee =D
amar is soo in love!

ckin : hahah..owkey2!anytime babe!

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

jp2...lupe nak congrats amar..congrats on yo marriage amar!

nadhirah mohd shakri said...

hahahhahahaha