Wednesday, January 28, 2009

anak encik azman

more about australian open! ( and of course more about my favorite player,RAFA!)
yeah,he is through to the semi-finals after defeating Gilles Simon,a French sixth seed.. 6-2,7-5,7-5!! straight sets!yehOoo.

i hope..i really hope he'll win the australian open.

ok..enuff about tennis.

smalam sy pegi rumah nenek arina kat pasir mas.die dah nak balik JB arini.so nak la berjumpa jumpi dulu kan.
actually,time die datang kb,die dah contact me sebab die nak datang rumah.2 kali tu attempt die. first time gagal sebab my family and i keluar,takde orang kat rumah.2nd time gagal sebab sy keluar tak bawak hp.arina plak takde no rumah sy.hadoyy..takpe la a'a. len kali ko datang k.

al kesah nye,smalam rajin gile sy drive pegi pasir mas,malam after magrib and alone lak tu.naseb baik ingat jalan lagi,klau tak abes la sesat pegi siam.haha.25mins drive.i was kinda in hurry so agak pecut la because by 9 dah kene balik rumah sebab my mum and i ade plan nak pegi rumah nenek.(which then umi sms tak jadi sebab umi ade keje).

dah sampai rumah nenek arina tu(setelah meredah jam di pasir mas),saye pon masuk la.takkan la nak culik anak orang taknak jumpe makbapak die dulu kan.ngeh2.oh ye!mak sedare arina ni rupe2 nye kenal umi saye.mak sedare die pon doctor kat blood bank.whutta small world~
konon2 nak culik arina sorang tapi tuptup 3 orang anak encik azman saye berjaya culik pada malam itu.haha.aida and aisyah pon nak ikot.

kitoang tak pegi jauh2 pon,makan2 kat area pasir mas tu je sebab if bawak pegi KB cam jauh la plak nak hantar nnt.hehe..cowiiii~
best sangat! nak2 si aisyah tu..the bossy stinky rody.*oopsie*

thanks babes!

pastu saye balik.sampai rumah dalam pkul 10.15pm..perjalanan balik cambest sket la sebab tak brape jam.hehe

xoxo