Thursday, January 15, 2009

bee-dee merajuk VS The Kelips

haha...title tak logik.
camne ntah sebuah blog boleh merajuk (sebuah ke se ape?! sy hentam saje)
tapi agak merajuk la sbb dah due hari sy nak update bee-dee tapi asyik takleh je.
maybe sbb dah lame sangat tak update..wuuu..takot2.ampun...pasni tak buat lagi. =p

saye nak buat announcement yang agak basi.. SAYE DAH SAMPAI MALAYSIA!! *bahagia*
selamat sampai hari jumaat lepas (9jan2009).naik air asia jew..cambest jugak sbb dapat nasi lemak(trime kaseh umi!).oh btw,airport air asia yang international dah lain..dah renovate.BESAR sgt2! takde la crowded ng TKI cam dolu2..


10jan-sabtu : sessi hang out bersama the kelips!! (plus yeen the mama clumsy)


berkat diskusi bersama(panjang cite nye),tiba2 kitorang pegi genting.haha.boleh plak tibe2.
camtu la kitorang,slalu je buat bende tak plan.semua ON je.
genting sejOk woo.si yayan plak boleh je slumber pkai t-shirt short sleeve je(org baru balik obesi la katekan-- lame taw tak jumpe yayan.yeay!dah jumpe).hurm...kite kasi special sket la untuk entry kali ni,buat ringkas2.

berikut adalah perkara2 yang terjadi di genting :

  • kitorang pegi ng due kereta.adi's and dieyla's.yang pegi = me,syuk,diela,add,yan,yani,yeen and adi(kekasih hati dieyla)
  • sampai je,even dalam kesejukan,kitorang terus bergambar sane sini.snap snap!
  • kitorang naik bende alah spiderman tu.it was my 2nd time.SANGAT BEST!(kitorang siap beli the pictures =p)
  • perut berbunyi riang = makan time! melantak yang sangat banyak kat Pizza Hut.
  • jalan2 kat indoor.konon2 nak masuk rumah hantu (lupe name ape)...tapi awal2 lagi ADD DAH NANGIS sbb terkejut tengok orang pakai topeng hantu..tak jadi pegi sebab macam tak berbaloi.
  • masuk dalam SNOW WORLD!! sejuk tahap nak beku tau tak! sangat2 best..macam budak kecik je kitorang main slides and main2 dalam igloo.dah sejuk2 tu kitorang boleh plak makan eskrem dalam snow world tu.sengal.actually eskrem tu mmg included.
  • mengopi di Starbucks. borak2 dan bergelak ketawa sampai nak terpecah perot!
  • dah nak dekat malam,kene cepat2 balik.secara tiba2 kitorang plan nak surprise kan YANI sebab bulan doblas aritu birthday die - syuk yang bagi hadiah.(haha.kan dah cakap,kitorang suke tibe2)
  • berjaya suprise kan Yani kat tempat parking.haha.yani nangis.YES2!!
turun genting,kitorang pegi dinner somewhere around UPM.nak dijadikan cite,tibe2 She contact dieyla malam tu.maka berjumpa jumpi la kitorang.siyes lame gile tak jumpe She.last time sy jumpe time amek result SPM kt skolah.*happy!!!*

now,kenapa saye rase 10jan2009 is one of the best days ever?


  1. sebab dapat jumpe balik semua The Kelips (kecuali ejOm - die busy dengan kawad la ape..ejom si budak sekolah.hehe)
  2. kitorang borak and catch up sepuas hati.rasenye mcm tak cukup lagi.
  3. jumpe yayan yang baru balik from brisbane,and sheshe yang dah berzaman tak jumpe(rase cam tak caye je jumpe she aritu).
  4. bergambar.yup! sbb dah lame gile kot kitorang takde gambar together2
  5. knowing that tak kire la ape jadi,lame mane tak jumpe,gado2 ke...kitorang still the same crazy girls cam kat high school dulu bile jumpe ramai2.

I LOVE YOU ALL!!!


p/s : gambar kat next post =)

2 comments:

Dieyla said...

i luv u toooooo!!!!!!

ngeeeeeee~

waaa~

excited gile bace entry ni!

HAHAHAHA!

banyak bende unexpected jadik kan. sume last minit. best gileerrrrrrrr!!!!!!!!!!


p.s : yan pakai short sleeve sebab die takde baju lah! KAHKAHKAH!

nadhirah mohd shakri said...

hahahaha....a'ah ekk..yayan tade bajuu...

taw takpe..kite mmg DARI DULU lagi suke tibe2 ni..pape mesti nak ON jee..hehe...