Saturday, January 24, 2009

CUPCAKES!!

sebelum tu,sy nak wish


HAPPY BELATED BIRTHDAY TO MY BELOVED BROTHER!!


dah 18 taun pon budak tu.birthday die 23jan aritu.kesian die tak wat pape kat umah ni.nak keja,mcm tak tau nak keje ape.skarang tengah tunggu nak dapat lesen mengemudi(haha,skema skett).budak tengah tunggu result SPM la katekan.
pape pon,happy birthday bro! u know i love u!

ok,berbalik kepada topik utama.cupcakes.
kawan saye,akmal khairiin skarang tengah gigih dengan bisnes terbarunye iaitu cupcakes.
btw,die dah ade baby.name baby die SURI.sangat comel ok.tak tipu.hehe.(kemma,sile bangga)
disebabkan saye sangat blur,taktau nak bagi hadiah ape kat adik saye yang sorang tu,maka saye tempah la cupcakes from kemma.adik saye suke chocolate(siyes,die memang hantu coklat!). tanpa ragu2 lagi saye pon order la chocolate cupcakes.

16 bijik

medium size

theme : happy birthday,simple2 je

tunggu 1 hari je.


dan ini lah hasilnya................


komen saye :
comel!!cute sgt3!(kemma mmg crative dari skolah lagi)
the choc cake?? SANGAT SEDAP!
ok,seriously sy bukan nak exaggerate.
mmg sedap! saye nak rate 7star!(out of 5.haha)
my mum punye choc cake kukus pon sedap jugak,tapi die tak buat bisnes.haha..tetibe je.



ni la brother saye,solihin dengan muke ngantOknye.
haha..i forced him to take this pic.
HAPPY BDAY BRO!


jadi kalau ade sesiapa yang berminat nak tempah cupcake from akmal khairiin,sile la contact beliau dengan melayari laman web die di lilcakehouse.blogspot.com.


sekian,terima kasih.

2 comments:

zahidah said...

nyum,,

nadhirah mohd shakri said...

hehehe...ur mom's cake is yummy tOo...aaa...best nye!!