Tuesday, January 27, 2009

♥ ENGAGEMENT ♥

warning : entry ini disusun secara terbalik =p

TODAY'S

hoho.engaged,bertunang.definitely not me lah.

it's my friend's,ARMA.

went to arma's house with yani,yeen and long this afternoon to witness the utterly blissful ceremony..whoah.same cantik same padan =p
nway,the food was tremendously delicious(rugi la awak dieyla!).explains the tambah-menambah activity yang dijayakan oleh saye dan yeen.haha.dah sedap,rugi la klau tak tambah.kite kene grab semua peluang yang ade.ngeh ngeh.

bergambar dgn mereka
congrats!


after makan and bergambar,kitorang balik.mule2 macam nak balik rumah.tapi kitorang mane reti nak keluar skejap2 ni.haha.pegi sambung kat noodle's station plak.ade alasan ok!td yani makan kat rumah arma tak sempat minom air,sebab yayan ckp bagus minom air 20mins after makan.(jangan harap la saye nk wat camtu).so kitorang kne cari port untuk minom la.
MINOM JE KE?? oops,"ter"order roti bakar and dumpling soup plak.haha.sile la memahami kitorang ni.


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

YESTERDA
Y'S

ouh,sebelum lupa...yesterday,kitorang ronggeng2 jugak.mereka yang terlibat adalah saye,dieyla,add,yani and long.kitorang pegi PCB, dua kete..mine and add's.saye mengidam nak makan seafOod!hahax. kitorang lepak kt pantai je.sy sgt malas nak pegi town sbb konfem jam.skarang kan tengah cuti chinese new year,and paham2 je la KB macam mane kalau time public holidays. al hampeh nye,kat PCB pon jam yang teramat sangat.so meredah jam la kitorang smalam,parking kat mane2 ntah.tapi selamat ok.pandai gak kitorang cari parking. =p

jumpe yeen kat sane,die kluar ng mama die.pastu culik yeen join kitorang jap.
makan time,order banyak gile kot.naseb baik SEDAP.so dengan tamak skali,kitorang berjaya abeskan semua tu.haha.biase la~ bagus kan kitorang? =D

pastu dah jumpe diorang haruslah ade bukti kan?haha.macam ape je kene ade bukti.
ni ha bukti2 nye....

on the way,tgh drive pon sempat je nak tgk camera


nampak tak ombak kat blakang kitorang tu? org yg amek gambar kitorang tunggu ade ombak baru nak snap. tahniah laaa

"chak!!" ,dieyla berkata. hehehe

yani ng add.yani ni sgt camerafreak!

dieyla,me and long

p/s : nak main layang2 sbenarnye,tapi tak sempat.suke la tengok!comel and colourful.takpe,next time je la.tunggu saye ye wahai layang2 =p

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

LAST WEEK'S

kluar mengopi bersama long.cambest gak tempat tu.banyak kedai makan,open air,sambil2 tengok view sungai kelantan.ceh~.pegi malam bukan nampak hape pon.haha

saye tembam.menci


p/s : lame tak buat entry panjang..
thanks 4 reading




3 comments:

Dieyla said...

ceh!
saje je nak buat orang jelesh!
bluek!
takmo kawan!

nadhirah mohd shakri said...

ala...ehem2..sy ni beribu2 kali dh jeles time kt indon..alala~

kawan laa..kawan laaa..

annaheim said...

ehem.akak bilakah lagi?