Thursday, January 15, 2009

genting pics!

nasib baik la dieyla dah siap2 letak pics kat blog die..boleh la saye copy je.hehe..sy mmg pemalas ok.
anyway,sape yang rajin nak bace entry panjang lebar bout the kelips hang out,sile la bace kt blog dieyla.. sangat lengkap,sangat klaka(nak terpecah perot!...takpe,nanti boleh jahit sdiri.erkk..gile scary)

sampai2 je trus snap snap!
(muke kelaparan)

spiderman ride yang sangat BEST!
smua orang muka nak ceria.ade camera la katekan

bergambar itu best!
dari spiderman nak pegi pizza,ade la berpuluh2 gambar kitorang amek.

makan time! @ Pizza Hut Genting

after keluar from SNOW WORLD!
daymn takleh bwk masuk camera or handphone

kopi-kopi @ Starbucks Genting.
saye pon same sengal ng dieyla,order java chip.nak beku otak gue.

before balik.
nak datang lagi!

10 comments:

asyraf elmiza ahmad said...

nak etot!

Dieyla said...

oitt!!!!!!!
curikk!!!!!!!!
:P

Dieyla said...

oit!!!!

curikkk!!!!!

potong tangan baru tau!!

:P

asyraf elmiza ahmad said...

lawa jaket.
fewwwit

nadhirah mohd shakri said...

dieyla : hahaha...sy sgt pemalas owkay..potong la tangan..tak takOotttt

nadhirah mohd shakri said...

asyraf elmiza ku....nnt awk join kitorang hang out rmai2 k...mmg happening sgt2 taw!! =)

mish ya!

p/s:yela2..jacket yg awk pilih =p

nurainmunderfahn. said...

bestnye da smpai Mesia =(

KHAIRUL said...

kim salam kat awek tembam berbaju hitam..ciute..hehehehehe..org kempen boikot Starbucks la.

nadhirah mohd shakri said...

ain : mmg best laaa..hehehe

khairul : byk je yg pkai baju hitam.nway,time ni tak heboh lagi psal boycott..hehe..skarang mmg dh boycott!!!

KHAIRUL said...

memang la byk.tp klu yang tembam comel sorg je kan.