Friday, February 27, 2009

TAG from miss A

Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real and nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. Have fun!
1. What is your name: Nadhirah binti Mohd Shakri

2. A four-letter word: Nice

3. A boy's name: Nazmi

4. A girl's name: Natasha

5. An occupation: Nurse

6. A color: None..haha.cant think of any.

7. Something you wear: Nose sandals


8. A food: Nasi Lemak..omg!omg!nak makan nasi lemak
9. Something found in the bathroom: Nail clipper?!hehe
10. A place: Netherlands

11. A reason for being late: Not having any alarm clock

12. Something you shout: No way!
13. A movie title: New York Minute

14. Something you drink: Neslo!

15. A musical group: Nickelback

16. An animal: Nuri

17. A street name: Nottingham Palace Road.haha

18. A type of car: Nissan

19. The title of a song: Next Plane Home - Daniel Powter
20. A curse word: Nose picker! hahaha



p/s : whoa~ it's definitely tougher than it looks

Thursday, February 26, 2009

SEMESTER 8

OMG! semester 8?! biar betol..
cepat ek mase berlalu..rase macam baru je datang indon..
teman2 2005,korang ingat tak kat KLIA dulu2?haha..nak ingatkan korang la,biar korang gelak guling2.lol.
pagi2 lagi kite kene check in kan?saye ng parents stay kat Pan Pacific je,so macam takde la rushing sangat.
kat tempat check in,orang pertama yang saye spot = ARINA ALIAA.
mak aih..muke kerek gile..
pastu pegi kat departure hall..baru la nampak ramai orang.aikk...nampak ARINA lagi..tak habis2 nampak minah tu.hahah.
pastu nampak ASHIKIN,duk berkepit ng mak die.mesti anak manje(hahaha..suke2 hati i je ckin =p)

my parents and i pon cari la tempat duduk..kitorang duk sebelah sorang ni.die sorang2,IZYAN NADIRAH.umi tegur dulu...borak2,tanye parents tak datang ke?(banyak cantek,dah die sorang2 mesti la parents die tak datang.haha),budak STF.macam kesian tgk irah sorang2,orang lain parents ade.(saye macam prasan nak fly jaoh je.pegi indon je nadhirah oii...takyah orang anta pon takpe kot).

pastu nampak YASMIN.kitorang memang dah contact thru friendster,so macam dah janji gak la.kat friendster die takde gambar.tu first time tengok die..ishk..macam matured gile je min ni(sangat la salah.lol)..time masuk plane,macam pelik la apsal ramai sgt orang iring yasmin ni...pastu polis2 duk tabik2 kat ayah die..pastu baru taw yang ayah die ketua polis selangor time tu.
masuk plane,(pak joko dah tetapkan sit kitorang)..saye menuju sit saye..erkkk...duk sebelah orang muke kerek..ARINA!..saye duk tengah..tepi kanan saye,NADIA RAFFELA..die diam je,tak banyak cakap.so kitorang tak borak sgt.si arina pulak macam banyak cakap.so sepanjang dalam plane tu,kitorang BORAK je..borak tak ingat dunia,macam dah pernah kenal.haha.ternyata die tak kerek.kuikui..

tu je yang saye ingat waktu first time sampai surabaya -- 20 august 2005 (BIRTHDAY JANTUNGMANIS!!--tym tu tak kenal lagi.lol)


tapi skarang..kitorang dah nak masuk sem 8!! final sem untuk 4th year..
alhamdulillah~...saye ni dah la pemalas,blaja pon cukup2 syarat je..dengan universitas yang tak berapa teratur ni...dapat la jugak sampai sem8 tanpa sangkut lagi setakat ni.walaupon saye rase ilmu kat otak ni makin lame makin takde,hopefully bile dah DM nanti boleh gain balik semua yang dah lupe tu.haha.

oh ye,saye nak wish kat semua kawan2 batch saye yang amek medic,
CONGRATS!! kepada yang dah lulus judisium!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tadi bende ajaib telah terjadi.saye try2 upload gambar dan BERJAYA!
tapi dapat upload satu je,bile 2nd tym nak upload dah takleh.. =(
tenet IM2 sangat lembab ok..sipot betol la..


babyPo dah ade baju

Tuesday, February 24, 2009

BabyPo,Ezy,Bakso,Judisium dan dot dot dot

wow! dah lame gile saye tak update bee-dee.
bukan malas tapi busy.busy dengan homesick. (ok stop nad,jgn homesick!takleh homesick!) ='(
belom cite lagi ek pasal balik surabaya.

iye~ saye dah berada di surabaya setelah bercuti bagai nak rak selama almost 2 bulan di rumah. perasaan mule2 sampai??
excited!malas.benci.tak rela.terpakse.happy jugak.malas.malas.malas.sick.rindu rumah.

kalau saye nak cite pasal ke 'homesick' an saye,sampai besok pagi pon tak habes.penat jari ai nak type.haha.dasar nadhirah pemalas. =p
ouh ye btw,thanx jantungmanis sebab datang sambut dengan invisible carpet kat airport aritu.(awak sweet sangat!)

anyway!
perkara terbesar telah berlaku pada pagi tadi.perkara besar tersebut jugalah yang menjadi FAKTOR UTAMA saye kene balik surabaya lebih awal.tak lain dan tak bukan...JUDISIUM!!!
(tepuk2)
JUDISIUM hampeh yang telah dipercepatkan 2 hari tu macam biase la,kate start pukul9..tapi pukul 10 baru nak start.
sori la,saye bukan la anti sangat kat judisium tu...tapi bile pikir pasal cuti saye yang sepatutnye masih lame lagi,mesti rase macam geram sangat2!takpe la judisium,saye maafkan awak.haha.
alhamdulillah~ saye dah lulus judisium.dah berjaya habiskan sub-program 3.yeay!
tinggal 1year and half je lagi,pastu ade la orang name dr nadhirah mohd shakri..amin.amin.amin~


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

after habis majlis judisium,hujan turun lebat gile.well,surabaya still musim hujan. jantungmanis pon belom breakfast lagi,so die datang la campus sebab nak makan sesame.time tu dah tengahari dah kowt,so kire lunch la.(bile dah start klas,jarang dah dapat lunch sesame).
kitorang makan bakso BU ETIK.saye tak suke bakso kecuali bakso bu etik.bakso die sedap gile owkey.hehe.

kepada kawan2 yang taktau ape itu bakso,meh sini nak bgtaw sket. bakso tu actually meat balls. kat indon,bakso tu makanan wajib la.macam orang malaysia dengan nasi lemak. bakso dihidangkan dengan sup kosong,ade sayur sket,ade gorengan sket,ade mee skeeeettt jew. kat sini,di mana-mana pon mesti ade orang jual bakso.dari mahal sampai murah.(beware sket kalau makan yang murah2 ni,dulu pernah ade kes orang buat bakso from daging TIKUS!!)
insyaAllah skarang takde dah kot.haha.

ok,tu je nak cite pasal bakso bu etik.burp~

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

after lunch,saye trus balik rumah.penat gile kot bangun pagi2 semata-mata judisium.
dah sempat tido kejap,ezy plak msg.die ajak pegi tempat indosat sebab die nak pasang internet. kebetulan saye pon memang nak pegi top up internet access.
yeay! ezy pon dah pasang tenet..yeay!tambah lagi satu geng.haha.
after that kitorang pegi delta,makan (again),beli2 barang sket..then balik rumah.
whutta great date with ezy =)


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

konon penat la tadi kan?bile balik takleh nak tido pulak.hampeh.maybe sebab makan banyak sangat kowt.hehe.pastu malamnye jantungmanis ajak pegi galaxy.saye pon rase macam ajaib la,satu hari saye keluar harini,tapi tak penat langsung.ni dah pukul 2 pagi pon takleh tido lagi.tolongla~
ouh cakap pasal pegi galaxy,i just got my BabyPo-Touch a baju.lol.saye gedix ok,beli yang kaler pink.suke2..dah la dapat screen protector skali.senang cite,takyah nak beli satu2.

p/s : internet IM2 sangat lembab.nak upload gambar pon tak boleh.so,sorry sangat2 if entry ni sangat membosankan korang.dah la takde gambar,bukan entry bermanfaat pulak tu.haha.

ini blog saye =p

Monday, February 16, 2009

ayah

ade best and ade tak best jugak sebenarnye buat blog private.
dah la orang tak tau kalau kite buat post baru,pastu nuffnang pon macam susah la sket nak naik.
haha.
takpe..yang penting lagi best sebab yang dapat bace hanya orang2 yang best sahaje.

anyway! harini sangat best sbb dapat melepak dgn ayahanda terchenta.*happy loncat2*
sori la over sket..sile la paham,my parents are busy people.

umi dengan asyik kesana kemari,out station sane,outstation sini.imagine umi boleh berada di kota bharu and negeri lain pada hari yang same,just untuk pegi meeting.impressing!
takpe..saye and adik2 dah biase dh..kitorang independent =D

ayah
pulak busy dgn clinic.tapi ayah ok sket la sebab clinic tu die punye,so cuti pon die punye la.
(tapi masalah nye ayah saye ni sgt kedekut cuti.eii..klau saye la owner clinic tu,mesti asyik buat cuti sendirian berhad jew.haha)

so,harini ayah cuti for me.(saye dah nak balik indon ahad depan T.T)
cuti saje2 sebab nak buat father-daughter things.orang jarang balik la katekan.(jarang la sangat.haha)..bukan ape sangat pon,window shopping,makan2..tu je.(ayah dah warning awal2,harini bukan hari shopping..ok,fine then)
adik2 yang lain(amirah,nasyitah) tak ikot.diorang penat sebab baru balik from school.my bro pulak keluar ng kawan2 die.
so off we(ayah and i) go to bandar KB tanpa hala tujuan.haha.tempat pertama,jalan yang banyak kedai computer.sori saye lupe area tu but kat situ banyak kedai electronic.
kitorang pon turun la,pegi satu kedai je.malas nak pegi kedai lain..
nak cari something untuk PC kat rumah and alang2 tu saye pon survey harge ipod touch.

ingatkan kat KB takde jual ipod touch,rupe2nye ade owkey~..haha..yes2!

pastu ntah macam mane plak,ayah and i boleh pegi KBmall...
banyak betol rintangan(rintangan as in ayah asyik terserempak dgn org yang die kenal.jalan sket kne brenti,hadoyy).
kitorang window2 shopping je,pastu singgah kat kedai sony.(p/s : nak viao pink!!uwaaa)
ayah macam berkenan la kat satu Hp SE ni..
buat pengetahuan semua,ayah saye dah 5 tahun kot tak tukar Hp..this time die nak cari yang simple2 and biase2 je.saye lupe la series Hp tu..tapi macam ok la,touch screen,bleh wi-fi,3G,camera 5megapix.
alala~...hp ku jangan merajok.saye akan pakai awak sampai rosak =p

dah habes sesi mengusha,kitorang pon pegi la makan kat secret recipe.
i ate 2 pieces of cakes,tu tak termasuk order lain lagi.sile panggil saye gemok,now!
hahaha..sori la,surabaya takde secret recipe ok!

pastu sbb dah dekat magrib,kitorang cepat2 cabut and balik rumah.

hehe..ala,bende biase je.stakat keluar window shopping and makan.tapi saye sgt happy sebab dah lame tak kuar 2 orang ng ayah.saye sgt la daddy's girl.haha

tu je..thanx for reading!
ain,your tag akan menyusul..i'm not using my lappy puppy now,ni gune lappy umi.
nanty akak jawab ok?mwax

xoxo

Saturday, February 14, 2009

tag! be prepared everyone~





whoah...si yayan telah mengetag diriku dgn tag yang cambest!
macammane tak best,dh ade kaitan dengan shopping =D
mesti korang berebut2 nak soh sy tag balik nnty..haha (perasan)
takpe2..jangan risau..nnty saye tag ramai.lol

here's the question :

Nyatakan 5 kedai yang anda pantang jumpa mesti nak masuk dan beli barang..

1. WATSON and GUARDIAN


same la kite yayan..klau masuk,mesti ade je nak kne beli..tic tac pon jadi la.haha =p

2. NOSE AND VINCCI
ok2..i know..tp saye tak tiru awk ye yayan~ kite same lagi! haha..cant get enuff of nose and vincci!
i just love their shoes..they're fashionable and yang penting affordable!
klau sy kaya,dah lame dah letak jimmy choo ke,coach ke.kuikui.tapi cambest jugak klau ade org nk blanje =p *hint!*

3. ZARA

yang ni mesti masuk klau jumpe.
i love ZARA especially the TRF.
tapi klau tengah berjimat cermat,sy try tak masok la..sbb takot terbeli.haha..sbb asyik terbeli jew keje,pastu mule la cuak =D

4. BOOKSTORES!

any bookstore la...bukan MPH jew..
klau kat indon,sy suke pegi gramedia and periplus kt galaxy.


5. J.CO


j.co's = THE BEST DONUTS!
need i say more?




ok...sikalang saya mau tag anda pula!
-arina aliaa
-ashikin
-izyan nadirah
-amar amirah
-alin
-ain
-saffy
-kak zahidah (lover baru saye =p)
-zu
-nou
-frenny
-ewat
-zaitul azra
-suliana

Friday, February 13, 2009

BLESS THE BROKEN ROAD

asyraf elmiza is the sweetest person i've ever met.
he's sweet in his own way.it doesn't require roses,sweet talks,expensive gifts,or even talking on the phone for 2 hours everyday to melt a girl's heart,specifically mine.
i miss him badly =(
last night he dedicated this beautiful song to me,again.
we've always loved this song..


BLESS THE BROKEN ROAD - RASCAL FLATTS


I set out on a narrow way many years ago
Hoping I would find true love along the broken road
But I got lost a time or two
Wiped my brow and kept pushing through
I couldn't see how every sign pointed straight to you

[Chorus:]
Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you

I think about the years I spent just passing through
I'd like to have the time I lost and give it back to you
But you just smile and take my hand
You've been there you understand
It's all part of a grander plan that is coming true

[Chorus:]
Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you

Now I'm just rollin' home into my lover's arms
This much I know is true
That God blessed the broken road that led me straight to you


p/s : this song always reminds me of u...always

Thursday, February 12, 2009

i MISS her

i miss hiziani a.k.a ezy a.k.a pinky...

I MISS YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!! =(

Wednesday, February 11, 2009

SIMPLE WAYS TO GO GREEN!

do u know that average person creates an extraordinary 4 and half pounds of garbage a day and uses between 80 and 100 gallons of water.
These figures are just one part of our daily impact on the environment.
Going green will not just promote conservation but also provide noticeable difference in your monthly utility bills.
Simple changes in your day-to-day habits at home and work will leave a much smaller carbon footprint behind.

To go green just remember the 3 Rs: Reduce, Reuse and Recycle.



1. Reduction in the consumption of water is a great place to start.

Take shorter showers and turn off the tap water when brushing your teeth or shaving

Wash full loads of clothes and dishes.

2. Reduce your electricity use.

Turn off the lights when you leave the room.
Unplug seldom-used appliances as they create a draw of electricity even when they are dormant.
♥ do not use the hair dryer you really have to.

3. less gas = more money ( and better health!)

♥ walk or bike to work
♥ share vehicle if going to the same place.

4. Use something many times before trashing it.

Better yet, repair it for continued use.
♥ buy reusable containers instead of disposable.
♥ use cloth napkins instead of paper and clean up spills and messes with rags instead of paper towels.
Purchase reusable cloth grocery bags.

*An untold number of these flimsy plastic bags end up in our landfills every year, not to mention how many end up floating in the ocean choking fish and strangling turtles.

5.
Never dump old stuff in the trash.

Repair, clean and donate your old items.Remember that your trash may be another someone's treasure.
keep electronics out of trash.keep your cellphones,computers or other electronics as long as possible.Donate or recycle them responsibly when the time comes.

6.
Recycle in every room of the house and outside too, not just the kitchen.

Recycle at work too.
Empty toilet paper rolls, shampoo bottles, and soapboxes rarely get separated for recycling.
Magazines, circulars, junk mail (remove your name labels), white paper, printer cartridges and newspapers can join the recycling pile.
Sort everything according to local recycling regulations.

7. think before you buy

Check out garage sales, thrift stores, and consignment shops for clothing and other everyday items.
Buy in bulk. Purchasing food from bulk bins can save money and packaging.
♥ invest in high quality,long-lasting products.you may pay more now, but u'll be happy when u dont have to replace items as frequently

8. Purchase plastic products that are made from recycled materials.

Look for product packaging that shows the recycled symbol on the side of the package.

*Recycled products such as printer paper, paper plates, napkins, and gift-wraps look identical to original packages but have significantly less impact on the environment.


9. borrow instead of buying.

♥ borrow from libraries instead of buying personal books and movies.This saves money, not to mention the ink and paper that goes into printing new books.
Share power tools and other appliances. Get to know your neighbors while cutting down on the number of things cluttering your closet or garage.

Tuesday, February 10, 2009

DAVID AFTER DENTIST.



source : http://www.youtube.com/watch?v=txqiwrbYGrs&feature=channel_page

"This is my 7 year old son who had an extra tooth removed last summer, 2008.

I had the camera because he was so nervous before and I wanted him to see the before and after.

He was so out of it after, I had to carry him out of the office. The staff was trying to keep from laughing. I had tears from laughing so hard.

He is doing fine now and the teeth are great.


Best of all he is the best kid as is his brother William. I couldnt have asked for two better sons!"



how did it go?
i din't feel anything
yeah
erkk..i feel funny
kinda felt good din't it
yeah...is this real life?
yes this is real life
ok now..ok now i..i have 2 fingers
good
no 4 fgrs
4 fgrs?na ah..dont put that in..don't put it in ur mouth,ok?
u feel good?
i can't see anything
yes u can,stay in ur seat
arghhhhhhhhhhhhhhhhh
i dont feel tired
u dont?
a ah
no?
do i've stitches?
a ha
dad,do i've stitches?
yes
on my teeth?
yeah dont touch it,don't!
why cant i touch it?
because it'll mess up the stitches
U HAVE 4 EYES!
yeah
i feel funny
why is this happening to me?
it's ok bud,its just from the medicine ok
is this gonna be forever??
no...it wont be forever
argkkk



p/s : FREAKING FUNNY!!! i love u david boy

Monday, February 09, 2009

i've been tagged by miss anedya

Rules: Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you. At the end choose 25 people to be tagged (randomly, or the people you want to tag).

Important: You have to tag the person who tagged you. If I tagged you, it is because I want to know more about you. (The person who tagged you + the person you tagged = 26 people) To do this, go to "notes" under tabs on you profile page, paste these instructions in the body of the note, type 25 random things, tag 25 people in right corner of app then click publish.


owkay~...here i go again.another tag coming thru~~~~
aned,i've been answering tags for like thousands of time.u better call me sweet =)

guess i'm a big fan of this tag thingy(since i answer MOST of them pretty quick).ouh i love babbling =D

here are some random facts about nadhirah mohd shakri :


1. i'm a pink freak and i love girly stuff. X)

2. i love travelling especially backpacking.

3. i eat a lot,but it takes years for me to gain weight,sigh~.
i love trying food from various places. i can be the next uncle-maknyus (i forgot his name lah..can anyone tell me?)

4. i love water sports or anything to do with water like scuba diving or snorkeling.that's why i love bali! =)

5. i'm clumsy and messy.i'm not a well-organized kinda person.

6. i have a list of weird habits and phobias.it'll take me ages to write them all so i'll just choose aite?figure them out next...

7. i drive auto-car using both of my feet.haha.and i actually prefer manual compared to auto car.
ha! and not to forget,i MUST take off my shoes/sandals while driving..there must be no barrier between my skin and the pedals.haha.

8. i'm a picky eater.i judge food by its look.i feel bad about this,i really am.
i'm allergic to crab and i cant swallow hot and spicy food.

9. i just couldn't bare staring at too many spots or round objects.it gives me funny feeling. that's why i hate histo! the cells were annoying,seriously.i also cant stand anything that vibrates, like the bubbling sounds and vibrating handphones.
i hate flying insects .for me,cockroaches are the most nasty,disgusting creature ever!

10.still number 10?? 15 more to go?!ok,stop the drama nad.
i can sleep all day long.the longest i've been so far was 15 hours sleeping.call me crazy,now!

11. i'm lazy.i enjoy skipping classes that i hate and studying last minutes.sorry to say,i'm not the typical medical student.

12. i've been dreaming of becoming a doctor since i was in the kindergarten.it wasn't because of my parents.i purely want to help sick people.

13. talking bout family,i have a biiiig family,especially on my mum's side. and 3/4 of them are doctors.people reconize our family as "the doctors family".long live IBRAHIMS!! =)

14. i love watching movies,TV series and listening to current hits.
p/s : i'd rather close my ears than closing my eyes while watching ghost stories.

15. i love reading mags and english novels.thank god i share this hobby with asyraf.we exchange novels.

16. oh yeh,i'm in love with asyraf elmiza =p
we are bestfriends.he really brings out the best of me.more than i could ever asked.he listens,understands,shares,sees me in the different ways and knows exactly when to be a lover,a friend,or even a daddy.
the chemistry are super natural.

17. i think i'm a better person compared to the person whom i used to be. u know the longer u live,the more lessons u gain.

18. i love window shopping and shopping. even when i'm broke.i gotta do something bout this!

19. i prefer quality than quantity.(applied to stuff and friends)

20. i'm secretive but not to those whom i really trust.

21. though i love babbling,i su*k in subjects that require me to babble like Bahasa Melayu and Pendidikan Agama Islam.that explains why i had A2's for my SPM.thanx to BM and PAI! sorry teachers

22. i love babies and kids.they are adorable and purely innocent.

23. i just cant wait to finish this tag.haha

24. i used to whine a lot.u know,bout how bad living in surabaya is,this and that.but now i'm getting used to everything,sadly. =p

25. i'm simple.i love being simple.i think simple,i act simple,i dress simple.
simple rules!



yippe~! i'm done.
thanks for tagging me aned! love ya hun~

and i do not tag anyone!seriously they'll kill me if do.

Sunday, February 08, 2009

10 SEBAB PEREMPUAN DITINGGALKAN


Interesting! I was reading REMAJA and I found this article which list some logic reasons why women were left by their so called ‘significant other’.
actually,these could be applied to both guys and girls!
as I’m super rajin,I’ll share it with u,bee-dee readers =)

But plz don’t get me wrong.i’m a girl.i hate jerks.especially those who cheated or anything else while the girls were fighting their best to keep the relationships going on and on.

But wait a minute,nobody’s perfect.besides, this cant be one-side’s-100% fault right?
So let’s take a look what might be the reasons for guys to dump their girlfriends?
(or girls to dump their boyfriends)


1. bertengkar


discussion but then end up dgn bertengkar.it’s worse bile korang ungkit2 kesilapan dulu.sampai bile pon problem tak settle if korang tak cuba berlembut.if u love him/her,sile tolerate,let bygones be bygones,start a new life =)

2. jangan hanya meyakinkan

u always convince him/her that u’ve changed and wont repeat the mistakes again. But jangan cakap je lebih.u have to prove him/her.or else,u’re gonna lose the most valuable thing,his/her trust

3. sering lafaz kata cinta


ok.i believe those three magic words are meant to say when u really2 feel like saying it or when u really mean it.dont say it too many often as if it’s a habit. Or else lama kelamaan si dia tidak akan peduli pon.

4. merayu

yang ni sangat sadis.even korang sayang sgt3 kat si dia and want him/her to be on your side so bad,jangan la sampai merayu like sanggop berlutut or buat bende2 bodoh lain.sounds weird but it’s the truth.
*believe it or not,98% GIRLS akan merayu supaya their boyfriends sentiasa berada disampingnya.it’s a no-no ok

5. buat si dia serba salah

lelaki paling tak suke kalau gf die buat die serba salah.even sy,as a girl pon tak suke.contoh nye “jgn tinggalkan saye,kalau tidak saye akan cederakan diri sy” or
“saye akan benci awak sampai bile2 kalau awak tinggal saye”
don’t set this kind of cheap trap.

6. menggunakan teman-temannya

maybe if there’s no other way,telling his/her friends is fine.
but jangan sesekali dengan tujuan nak dapatkan sokongan or simpati from kawan2 die.or else,die akan stay ng korang just because nak jaga hati/taknak hilang kawan2 die.tak ikhlas.sampai bile sangat die boleh tipu diri sendiri ?

7. menggunakan air mata


omg.fake tears just to gain the sympathy?so pathetic.
Kalau perempuan,memang la banyak yang mudah nangis and sensitive.
Tapi jangan la buat2 utk dapatkan simpati.niat tu penting!
menangis air mata darah sekalipon,takkan dapat merubah hati seseorang.yes maybe for that moment he/she akan pujuk but later on korang tetap akan ditinggalkan.
one more thing! Menangis terlalu byk di depannya hanya akan menunjukkan kepada si dia bahawa die berkuasa ke atas kamu.

8. mendesak


maybe sebab takde care lain to make him/her stay,u choose to mendesak and terus mendesak.for u,cara tersebut menunjukkan kesungguhan tapi tahukah anda it will only make the distance between u and ur lover becomes wider and wider? If he/she really loves u,u don’t even have to do this.

9. memutuskan hubungannya


cemburu buta.haha.chill la.jangan cepat gelabah.
If die ade kawan baru ke ape,selidik dulu,jangan cepat tuduh bukan-bukan.
Lagi2 kalau korang berusaha nak control him/her dengan cara putuskan hubungan die dengan orang lain.
tapi if dapat bf/gf playboy tu takleh cakap ape la

10. menceritakan sejarah cinta


maybe tujuan korang baik untuk jujur by telling the stories bout u and your ex. Biase la kan.tapi jangan la sampai terlalu sering.semua bende nak compare or ungkit.lagi banyak korang mengingatkan si dia pada kisah2 lama,lebih jauh la jarak korang. He/she will only think korang still takleh lupakan ex korang because of the sweet memories. Jangan buat dia dihantui.


Fuh~
Perkara di atas bukan la dari saye.
totally from REMAJA.
I’m not a perfect girlfriend either but i don’t do stuff mentioned above…so far.haha

So girls~ (girls je la sbb saye girl.haha)… avoid yourself from being one of those.
Love yourself first.and Love your significant other for who he is.

Jangan terlalu over yet jangan terlalu jual mahal =)

WHUT SAY YOU???

i'm luckily unlucky

i knew it!
i knew it!


frustration.disappointment.anger.hate.sad.

most of all,wonder.

mixing all together

.great.

just great!!

='(

p/s : sorry.not really in a good mood

I WILL BE

I WILL BE
by Leona Lewis


There's nothing I could say to you
Nothing I could ever do to make you see
What you mean to me
All the pain, the tears I cried
Still you never said goodbye and now I know
How far you'd go

I know I let you down
But it's not like that now
This time I'll never let you go

I will be, all that you want
And get myself together
Cause you keep me from falling apart
All my life, I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

I thought that I had everything
I didn't know what life could bring
But now I see, honestly
You're the one thing I got right
The only one I let inside
Now I can breathe, cause you're here with me


And if I let you down
I'll turn it all around
Cause I would never let you go

I will be, all that you want
And get myself together
Cause you keep me from falling apart
All my life, I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

Cause without you I cant sleep
I'm not gonna ever, ever let you leave
You're all I've got, you're all I want
Yeah
And without you I don't know what I'd do
I can never, ever live a day without you
Here with me, do you see,
You're all I need




p/s : i'm sorry

Saturday, February 07, 2009

missing

PoBear i MISS YOU!!



='(

SHAWLS anyone?!

siapa bilang gadis melayu tak menawan?

hehe..


ok2..saye tengok nowadays makin ramai org yang bertudung choose to wear shawls.
sape kate bertudung tak berfesyen?!hehe
as i'm starting to wear tudung now,fesyen2 tudung/shawls sangat lah menarik minat saye.
i browsed thru wana-wani the twin's online shopping blog,and their collections are super duper cool!

jom kite tengok seketul due gambar dari blog diorang









cik wana and wani yang gorgeous,sile bagi discount untuk nad =) haha
ade udang di sebalik mee rupenye nad ni..haha..gurau je la.
nway,good job korang!

kepada sesiapa yang berminat nak singgah blog diorang,sile la berbuat demikian dengan click di sini ---->http://voguetwins.blogspot.com/

kat sane ade macam2 shawls yang lawa2 and tudung biase also.cara-cara nak pakai shawl pon ade..silekan

Friday, February 06, 2009

LOVE YOUR BODY


  1. answer the phone by left ear
  2. do not drink coffee twice a day
  3. do not take pills with cool water
  4. do not have huge meals after 5 pm
  5. reduce the amount of oily food you consume
  6. drink more water in the morning,less at night
  7. keep your distance from hand phone chargers
  8. do not use headphone/earphone for long period of time
  9. best sleeping time is from 10pm at night to 6am in the morning
  10. do not lie down immediately after taking medicine before sleeping
  11. when the cellphone battery is down to the last bar/grid,do not answer the phone as the radiation is 1000 times!

saketttt ='(

adooyyy.saketttt ='(

nak ngengade sket boleh tak?

harini saye extra rajin nak tolong gorengkan ayam untuk lunch.
bertuah punye minyak.die pegi lompat pastu parking cantek punya kat jari2 and lengan saye.
walla~ tanpa segan silu kulit saye mengikuti proses2 semulajadi kalau terkena bende panas, merah2.pedih2.
adoyy..kalau stakat terpercik sket2 tu biase la,ni besar punye tumpahan minyak ok! ayam tu la, meletop-letop tak tentu pasal.nak lari la tuu.

so seperti yang cikgu sains form 3(Mrs Chin) and umi saye cakap,kalau kene bende panas,cepat2 basuh dengan air yang mengalir.DON'T YOU EVER PANDAI2 NAK LETAK UBAT GIGI or other craps.

fuh~ naseb baik cepat.kalau tak mesti dah berbelon2 dah tangan saye.tak suke betol kalau ade gelembung2 tu sebab kalau pecah,confirm pedih yang teramat sangat.

pedih nye... =(

tapi pedih2 pon nak jugak buat post.haha.kan dah mintak izin nak ngengade td =p
pastu bukan stakat buat post baru,siap boleh layan mereka2 yang ber'PLURK'.


ok2...sudah2.habis sudah sesi ngengade saye.

i'm going back to surabaya soon(24th feb).
sedih betol la kalau pikir pasal surabaya ni.malas nye nak balik.
nak kene plan betol2 nak bawak balik ape and so on.argh..

TAKNAK BALIK SURABAYA BOLEH TAK????!!!

tapi kesian la plak kat jantungmanis kesepian.haha.aritu die pegi TP sorang2.pegi makan pastu balik.sadis ok.2,3 hari ni makin rajin pulak die call.biasenye pagi and malam je.ni kadang2 petang pon call..ouh surabaya mmg bosan h*ll!

p/s : happy lunaversary to us!! =)

i love u,always have,always will

hail asyafel!

haritu dieyla ade buat post pasal orang jumpe blog die sebab google..
"naik genting sampai nak terkencing" or sumthing like that.

LAWAK OK!!
tak sangke ade orang nak google perkara sebegitu.

so,tadi tengah bosan2 takde keje,saye check la traffic bee-dee terchenta ni.sebelum ni takde perasaan pon nak check.

omigod! (manahan gelak)

"makan seafood dengan tamak"

HAHAHAHAHAHAHAH (emoticon gelak tepuk2 lantai)

adehh...kalau ye pon nak google pasal makanan,tak perlu kot letak perkataan 'tamak'.
agak nye die nak cari tempat yang boleh makan seafood dengan sepuasnye kowt.
kuikui..tapi takpe la.at least sebab tu la die sampai kat bee-dee saye =)

ade jugak bende aneh such as,ade org google hanahird.blogspot.com.
dah ade url buat ape nak google lagi kan? =p

pape pon.saye nak mengucapkan banyak2 terima kasih la sebab dah singgah and bace bee-dee saye..
sayang korang!!
papai

Tuesday, February 03, 2009

google-dependent tag!

i've been tagged by CIK IZYAN NADIRAH.
this tag is utterly unique and special..it's google-dependent!


Rules: The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people.

I AM..a simpe girl
(but i don't like van hudgen tho)


I REALLY WANT TO GO TO...Venice!!!!


MY FAVORITE PLACE IS...Home Sweet Home~


MY FAVORITE THING IS..
my baby seth from jantungmanis =)
(this is definitely not seth!--seth pakai knit sweater~ but he does look like him)

and..(boleh tak nk bg 2?!)

ipod touch =)


MY FAVORITE DRINK IS..
avocado juice

MY FAVORITE FOOD IS...malaysian food

and

salmon sushi
(susah nak pilih..due2 favorite!)


MY FAVORITE COLOUR...p.i.n.k


I LIVE IN...

kota bharu,kelantan


I WAS BORN AT..

hospital besar Kuala Lumpur haha


I ATTENDED...

SMK Dato' Ahmad Maher (the best school ever!)MRSM Kota Putra (sweet memories)
(omg..i miss putra square!haha)



MY FAVORITE STORY...
forrest gump! (and many more)


MY HOBBIES ARE...

travelling
and..

watching movies



I WISH FOR...


a wonderful life and happy family! =)


so who are the lucky people??
i'm tagging :

amar amirah
arina aliaa
dieyla
elida
suliana
penghuni rumah biru ( u know who u are)

Monday, February 02, 2009

what does your birthday mean??


mine : 29 april 1987,saturday, 1.10pm


Your birthday means that you love the sun and the beach.
Your best colors are red and yellow.
You tend to have many friends and you are well-liked, possible because of your outgoing and sunny personality.
You are a very positive and enthusiastic person.
Shopping is likely something you enjoy very much, not just for yourself, but for other people as well.
You shine at parties and get togethers,
and you are definitely an extrovert.



feel free to take this quiz!!

http://apps.facebook.com/birthdaycalc/



omg i'm dead bored.i have 10 minutes before picking up my sistas from school.alamak..tak mandi lagi ni..ala..malas la nak mandi.takyah mandi la ek?haha.pengsan adik2 ku.

nway,speaking bout adik2,my beloved 14-year-old baby bro(die bongsu lelaki) is coming back home this evening! yeay~ i miss amin so much.




this is my bro..muhd saiful amin bin mohd shakri.
we always call him the angel of the family.
he was the naughtiest little infant but he grew up being VERY2 good boy.
amin!kaklong just cant wait to see ya =)
(boleh buli...huahuahua)




p/s : datang dah mood nk buat post bertubi-tubi.ngeee =D
takpe la..sape nak bace,bace la.. sape taknak bace,takyah la bace(walaupon anda tengah bace ni)
argh...nk kne mandi ni.pegi amek adik2...

papai..

tips how to stay YOUNG!

young spongebob and patrick!


research has found that people who generally live longer do so partly because of gud habits!
here are some good habits for longevity :




1) Laugh & fun, don’t be gloomy


2) Let bygones be bygones. Dwelling on the past inflicts unnecessary stress.


3) Early to bed, early to rise, is healthy & wise


4) Stay lean, being just 30% overweight is bad.

5) Keep learning, reading & socializing – an alert & active mind keeps brain cells healthy.

6) Keep working, doing something you like. Don’t retire, it slows down your body.

7) Be the boss of your own life. Letting others push you around produces stress


8) Too many pills ruin your body, take just what you need.


9) Constantly alternating between weight gain & loss is bad

10) Exercise, quit smoking and eat less fatty foods





11) Do not worry about health & death, just get on with your life and enjoy it.