Tuesday, February 24, 2009

BabyPo,Ezy,Bakso,Judisium dan dot dot dot

wow! dah lame gile saye tak update bee-dee.
bukan malas tapi busy.busy dengan homesick. (ok stop nad,jgn homesick!takleh homesick!) ='(
belom cite lagi ek pasal balik surabaya.

iye~ saye dah berada di surabaya setelah bercuti bagai nak rak selama almost 2 bulan di rumah. perasaan mule2 sampai??
excited!malas.benci.tak rela.terpakse.happy jugak.malas.malas.malas.sick.rindu rumah.

kalau saye nak cite pasal ke 'homesick' an saye,sampai besok pagi pon tak habes.penat jari ai nak type.haha.dasar nadhirah pemalas. =p
ouh ye btw,thanx jantungmanis sebab datang sambut dengan invisible carpet kat airport aritu.(awak sweet sangat!)

anyway!
perkara terbesar telah berlaku pada pagi tadi.perkara besar tersebut jugalah yang menjadi FAKTOR UTAMA saye kene balik surabaya lebih awal.tak lain dan tak bukan...JUDISIUM!!!
(tepuk2)
JUDISIUM hampeh yang telah dipercepatkan 2 hari tu macam biase la,kate start pukul9..tapi pukul 10 baru nak start.
sori la,saye bukan la anti sangat kat judisium tu...tapi bile pikir pasal cuti saye yang sepatutnye masih lame lagi,mesti rase macam geram sangat2!takpe la judisium,saye maafkan awak.haha.
alhamdulillah~ saye dah lulus judisium.dah berjaya habiskan sub-program 3.yeay!
tinggal 1year and half je lagi,pastu ade la orang name dr nadhirah mohd shakri..amin.amin.amin~


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

after habis majlis judisium,hujan turun lebat gile.well,surabaya still musim hujan. jantungmanis pon belom breakfast lagi,so die datang la campus sebab nak makan sesame.time tu dah tengahari dah kowt,so kire lunch la.(bile dah start klas,jarang dah dapat lunch sesame).
kitorang makan bakso BU ETIK.saye tak suke bakso kecuali bakso bu etik.bakso die sedap gile owkey.hehe.

kepada kawan2 yang taktau ape itu bakso,meh sini nak bgtaw sket. bakso tu actually meat balls. kat indon,bakso tu makanan wajib la.macam orang malaysia dengan nasi lemak. bakso dihidangkan dengan sup kosong,ade sayur sket,ade gorengan sket,ade mee skeeeettt jew. kat sini,di mana-mana pon mesti ade orang jual bakso.dari mahal sampai murah.(beware sket kalau makan yang murah2 ni,dulu pernah ade kes orang buat bakso from daging TIKUS!!)
insyaAllah skarang takde dah kot.haha.

ok,tu je nak cite pasal bakso bu etik.burp~

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

after lunch,saye trus balik rumah.penat gile kot bangun pagi2 semata-mata judisium.
dah sempat tido kejap,ezy plak msg.die ajak pegi tempat indosat sebab die nak pasang internet. kebetulan saye pon memang nak pegi top up internet access.
yeay! ezy pon dah pasang tenet..yeay!tambah lagi satu geng.haha.
after that kitorang pegi delta,makan (again),beli2 barang sket..then balik rumah.
whutta great date with ezy =)


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

konon penat la tadi kan?bile balik takleh nak tido pulak.hampeh.maybe sebab makan banyak sangat kowt.hehe.pastu malamnye jantungmanis ajak pegi galaxy.saye pon rase macam ajaib la,satu hari saye keluar harini,tapi tak penat langsung.ni dah pukul 2 pagi pon takleh tido lagi.tolongla~
ouh cakap pasal pegi galaxy,i just got my BabyPo-Touch a baju.lol.saye gedix ok,beli yang kaler pink.suke2..dah la dapat screen protector skali.senang cite,takyah nak beli satu2.

p/s : internet IM2 sangat lembab.nak upload gambar pon tak boleh.so,sorry sangat2 if entry ni sangat membosankan korang.dah la takde gambar,bukan entry bermanfaat pulak tu.haha.

ini blog saye =p

4 comments:

zahidah said...

hehehe...da ada ipod touch!
jelesnyer...

*SailorMira* said...

yeay!nad lulus~~~~~~~~
ske3~
tunggu ye sayeee balek ahad ni...wuuaaaaa...xmo2

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

hehe... nad i mis u babe! i balik sabtu ni! c ya babe! ive been takin gud care of yo baby-po. she's a gud girl. haha... congrats judisium! luv yah!

nadhirah mohd shakri said...

kak zahidah : hehehe..ala..akak simpan duet beli camera taw..nad dh x sbr nk jd model akak.hahaha

amar : alhamdulillah dah lulus..ececece..amar xde beza pon balik msia or surabaya..mr A di mana2

ckin : yeay~ u balik esok ekk...c ya! tq dah jage babypo sorang tu..mesti dh byk lalat die...i xley bukak fb ni..uwaaa