Friday, February 06, 2009

saketttt ='(

adooyyy.saketttt ='(

nak ngengade sket boleh tak?

harini saye extra rajin nak tolong gorengkan ayam untuk lunch.
bertuah punye minyak.die pegi lompat pastu parking cantek punya kat jari2 and lengan saye.
walla~ tanpa segan silu kulit saye mengikuti proses2 semulajadi kalau terkena bende panas, merah2.pedih2.
adoyy..kalau stakat terpercik sket2 tu biase la,ni besar punye tumpahan minyak ok! ayam tu la, meletop-letop tak tentu pasal.nak lari la tuu.

so seperti yang cikgu sains form 3(Mrs Chin) and umi saye cakap,kalau kene bende panas,cepat2 basuh dengan air yang mengalir.DON'T YOU EVER PANDAI2 NAK LETAK UBAT GIGI or other craps.

fuh~ naseb baik cepat.kalau tak mesti dah berbelon2 dah tangan saye.tak suke betol kalau ade gelembung2 tu sebab kalau pecah,confirm pedih yang teramat sangat.

pedih nye... =(

tapi pedih2 pon nak jugak buat post.haha.kan dah mintak izin nak ngengade td =p
pastu bukan stakat buat post baru,siap boleh layan mereka2 yang ber'PLURK'.


ok2...sudah2.habis sudah sesi ngengade saye.

i'm going back to surabaya soon(24th feb).
sedih betol la kalau pikir pasal surabaya ni.malas nye nak balik.
nak kene plan betol2 nak bawak balik ape and so on.argh..

TAKNAK BALIK SURABAYA BOLEH TAK????!!!

tapi kesian la plak kat jantungmanis kesepian.haha.aritu die pegi TP sorang2.pegi makan pastu balik.sadis ok.2,3 hari ni makin rajin pulak die call.biasenye pagi and malam je.ni kadang2 petang pon call..ouh surabaya mmg bosan h*ll!

p/s : happy lunaversary to us!! =)

i love u,always have,always will

hail asyafel!

haritu dieyla ade buat post pasal orang jumpe blog die sebab google..
"naik genting sampai nak terkencing" or sumthing like that.

LAWAK OK!!
tak sangke ade orang nak google perkara sebegitu.

so,tadi tengah bosan2 takde keje,saye check la traffic bee-dee terchenta ni.sebelum ni takde perasaan pon nak check.

omigod! (manahan gelak)

"makan seafood dengan tamak"

HAHAHAHAHAHAHAH (emoticon gelak tepuk2 lantai)

adehh...kalau ye pon nak google pasal makanan,tak perlu kot letak perkataan 'tamak'.
agak nye die nak cari tempat yang boleh makan seafood dengan sepuasnye kowt.
kuikui..tapi takpe la.at least sebab tu la die sampai kat bee-dee saye =)

ade jugak bende aneh such as,ade org google hanahird.blogspot.com.
dah ade url buat ape nak google lagi kan? =p

pape pon.saye nak mengucapkan banyak2 terima kasih la sebab dah singgah and bace bee-dee saye..
sayang korang!!
papai

2 comments:

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

i agree... if tangan kene panas..oil or hot water..jangan taruk margerin or obat gigi. menurut medic, it is not helping tapi cume MENGOTOR KAN sahaja.place yo burn spot under running water aite!

x0x0!

nadhirah mohd shakri said...

yeah!! in fact,it will only make it worse..

argh...my tgn still saket