Thursday, February 26, 2009

SEMESTER 8

OMG! semester 8?! biar betol..
cepat ek mase berlalu..rase macam baru je datang indon..
teman2 2005,korang ingat tak kat KLIA dulu2?haha..nak ingatkan korang la,biar korang gelak guling2.lol.
pagi2 lagi kite kene check in kan?saye ng parents stay kat Pan Pacific je,so macam takde la rushing sangat.
kat tempat check in,orang pertama yang saye spot = ARINA ALIAA.
mak aih..muke kerek gile..
pastu pegi kat departure hall..baru la nampak ramai orang.aikk...nampak ARINA lagi..tak habis2 nampak minah tu.hahah.
pastu nampak ASHIKIN,duk berkepit ng mak die.mesti anak manje(hahaha..suke2 hati i je ckin =p)

my parents and i pon cari la tempat duduk..kitorang duk sebelah sorang ni.die sorang2,IZYAN NADIRAH.umi tegur dulu...borak2,tanye parents tak datang ke?(banyak cantek,dah die sorang2 mesti la parents die tak datang.haha),budak STF.macam kesian tgk irah sorang2,orang lain parents ade.(saye macam prasan nak fly jaoh je.pegi indon je nadhirah oii...takyah orang anta pon takpe kot).

pastu nampak YASMIN.kitorang memang dah contact thru friendster,so macam dah janji gak la.kat friendster die takde gambar.tu first time tengok die..ishk..macam matured gile je min ni(sangat la salah.lol)..time masuk plane,macam pelik la apsal ramai sgt orang iring yasmin ni...pastu polis2 duk tabik2 kat ayah die..pastu baru taw yang ayah die ketua polis selangor time tu.
masuk plane,(pak joko dah tetapkan sit kitorang)..saye menuju sit saye..erkkk...duk sebelah orang muke kerek..ARINA!..saye duk tengah..tepi kanan saye,NADIA RAFFELA..die diam je,tak banyak cakap.so kitorang tak borak sgt.si arina pulak macam banyak cakap.so sepanjang dalam plane tu,kitorang BORAK je..borak tak ingat dunia,macam dah pernah kenal.haha.ternyata die tak kerek.kuikui..

tu je yang saye ingat waktu first time sampai surabaya -- 20 august 2005 (BIRTHDAY JANTUNGMANIS!!--tym tu tak kenal lagi.lol)


tapi skarang..kitorang dah nak masuk sem 8!! final sem untuk 4th year..
alhamdulillah~...saye ni dah la pemalas,blaja pon cukup2 syarat je..dengan universitas yang tak berapa teratur ni...dapat la jugak sampai sem8 tanpa sangkut lagi setakat ni.walaupon saye rase ilmu kat otak ni makin lame makin takde,hopefully bile dah DM nanti boleh gain balik semua yang dah lupe tu.haha.

oh ye,saye nak wish kat semua kawan2 batch saye yang amek medic,
CONGRATS!! kepada yang dah lulus judisium!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tadi bende ajaib telah terjadi.saye try2 upload gambar dan BERJAYA!
tapi dapat upload satu je,bile 2nd tym nak upload dah takleh.. =(
tenet IM2 sangat lembab ok..sipot betol la..


babyPo dah ade baju

3 comments:

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

ahhaha...saye anak mak la! kui2...
yeay kite da sem 8! hip hip hooray!

Izyan Nadirah said...

hahaha. tak sangka kan. time flies freakingly fast!

ye, aku lah minah yang konon2 independent tapi mata asyik berair je masa kat airport tu. aku tak sangka plak orang lain semua parents hantar. haha. pelik jugak aku apsal parents aku tak hantar. mcm anak terbiar pulak. hahah.

and yes,aku igt masa aku berkenalan ngn ko, who turned out nama nadirah jugak, cuma eja lain. hehe.

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

neways nak tambah ni! i love your baby po!u n arina make me jeles la. ni yg nk buy one gak nih! hehehe... blikn nad~~
nad yg cuantiq~~ plizzz~~~hehe