Saturday, February 07, 2009

SHAWLS anyone?!

siapa bilang gadis melayu tak menawan?

hehe..


ok2..saye tengok nowadays makin ramai org yang bertudung choose to wear shawls.
sape kate bertudung tak berfesyen?!hehe
as i'm starting to wear tudung now,fesyen2 tudung/shawls sangat lah menarik minat saye.
i browsed thru wana-wani the twin's online shopping blog,and their collections are super duper cool!

jom kite tengok seketul due gambar dari blog diorang









cik wana and wani yang gorgeous,sile bagi discount untuk nad =) haha
ade udang di sebalik mee rupenye nad ni..haha..gurau je la.
nway,good job korang!

kepada sesiapa yang berminat nak singgah blog diorang,sile la berbuat demikian dengan click di sini ---->http://voguetwins.blogspot.com/

kat sane ade macam2 shawls yang lawa2 and tudung biase also.cara-cara nak pakai shawl pon ade..silekan

6 comments:

wani & wana said...

my first visit at nad's blog..wah,,mmg cool blog nie..comey,creative,hot..=)
actually,wearing shawl is very easy,fast,neat and absolutely comfortable..hehe..for those who never try to wear shawl,do have a try ok,surely u will like it...^_^

nadhirah mohd shakri said...

wani & wana yang nad still tak dpt nk bezakan,thanks 4 viewing my blog.
ala..blog nad biase2 je and byk bebel2 je..haha...

insyaAllah,i'll try! =)

Anonymous said...

really?????
i am happy for you kaklong
yippi

nadhirah mohd shakri said...

hehehehee.welcome!
anyhOo...jgn la pkai anonymous..kan ade tpt utk tulis name =p

*SailorMira* said...

go go nad!

nadhirah mohd shakri said...

a go go..lalalala~ =p