Saturday, February 14, 2009

tag! be prepared everyone~





whoah...si yayan telah mengetag diriku dgn tag yang cambest!
macammane tak best,dh ade kaitan dengan shopping =D
mesti korang berebut2 nak soh sy tag balik nnty..haha (perasan)
takpe2..jangan risau..nnty saye tag ramai.lol

here's the question :

Nyatakan 5 kedai yang anda pantang jumpa mesti nak masuk dan beli barang..

1. WATSON and GUARDIAN


same la kite yayan..klau masuk,mesti ade je nak kne beli..tic tac pon jadi la.haha =p

2. NOSE AND VINCCI
ok2..i know..tp saye tak tiru awk ye yayan~ kite same lagi! haha..cant get enuff of nose and vincci!
i just love their shoes..they're fashionable and yang penting affordable!
klau sy kaya,dah lame dah letak jimmy choo ke,coach ke.kuikui.tapi cambest jugak klau ade org nk blanje =p *hint!*

3. ZARA

yang ni mesti masuk klau jumpe.
i love ZARA especially the TRF.
tapi klau tengah berjimat cermat,sy try tak masok la..sbb takot terbeli.haha..sbb asyik terbeli jew keje,pastu mule la cuak =D

4. BOOKSTORES!

any bookstore la...bukan MPH jew..
klau kat indon,sy suke pegi gramedia and periplus kt galaxy.


5. J.CO


j.co's = THE BEST DONUTS!
need i say more?




ok...sikalang saya mau tag anda pula!
-arina aliaa
-ashikin
-izyan nadirah
-amar amirah
-alin
-ain
-saffy
-kak zahidah (lover baru saye =p)
-zu
-nou
-frenny
-ewat
-zaitul azra
-suliana

6 comments:

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

dah buat dah tag! nad mmg hantu jco. ehem2 tempat die n acap dating for the first time la kate kan. pastu i ngan ezy usha dari atas. ezy blur tak faham time tu. hahahha...

nadhirah mohd shakri said...

ckin : OMG!u know whut,i had no idea at all..tym tu mcm baru sgt rapat ng acap.i never thought that he ilked me..ezy n i sgt blur smpai mlm tu,immediately ezy call i bgtaw yg u tak bagi kacau ktrg at j,co..

hahaha...ouh old days..
and i igt lagi i tarik u pegi gang dpn sket drpd gang rumah u,just nak cerita psal acap..lol!!!

zahidah said...

me? ur new lover? ahah.. yeah! ;D

Izyan Nadirah said...

eh tatau asal kat blog aku tak di update plak entri2 br ko. so aku tatau lak ko mentag. hehe. will do it later.

nadhirah mohd shakri said...

zahidah : yerp~~ kite kan dah berkirim2 surat chenta..lol
irah : hahaha..mmg la,sbb aku kn buat private..tu yg malas tu..org taktaw bile aku update.hehe

zahidah said...

haha...best pe write love note for ya. saye sukeeee.. hehehe.. :P