Sunday, March 22, 2009

AWAK BAIK

fuh~..
disebabkan asyik nampak previous entry,so saye kne buat entry baru..biar previous entry duk bawah2 sket.haha..*dah jangkit jadi psycho jugak*

HARI NI BEST!!

dah agak lame saye tak pegi TP..tunjungan Plaza terchenta..4 mall yang jadi 1.haha.tu kate zaim jogja.
disebabkan pagi2 lagi kene kejut oleh orang psycho..so saye decide arini nak meronggeng.ronggeng dgn asyraf..hehe..smalam dah date ng arina aliaa dah.

takde pape yang menarik pon harini. keluar pegi TP,sebab saye nak beli note book untuk THT. besok start lab,harini baru nak sebok2 beli note book and pen.haha.sengal.
pastu window shopping.nak shopping macam takde mood and takde fulus.

tunggu ayah and umi datang bulan 4 nnt nak shopping byk2. yeay! tak sabarnyeee
*lupe nak cakap,parents saye tibe2 nak datang wisuda nnt..hehehe..yeay!!*

pastu kitorang pegi la usha movie ape ade tengah tayang.hurm~ same je,takde perubahan..
so,tak tengok movie la jawabnye.
kebosanan bermula.
ape lagiiii....cari makan la!haha
before pegi TP,kitorang dah lunch.so taknak la cari makan yang berat2 sgt.

kitorang berjaya memborong kat BREAD LIFE.

tuna mantra due bijik. - my ALL TIME FAVORITE!korang mesti try..sedap gilee.
strawberry heaven.
chocolate mood.

pastu mengopi di Coffee Bean selama berapa jam ek awak?lupe =p
nak beli makanan kat coffee bean macam tak mampu sangat.kat indon ni terasa mahal la sebab berpuluh2 ribu.haha.

dah bosan mengopi sambil makan tuna mantra kt coffee bean,(asyraf kesejukan sebenarnye.ngengade)..kitorang pon decide nak balik.

tengah jalan nak keluar TP,saye cakap la kat asyraf..nak pegi URANUS.. nak beli buku ENT. haa...see...esok nak lab baru sebok2 nak beli note book,pen and buku rujukan.haha

die sangat penat and malas nak pegi URANUS.
saye pon tanpa segan silu,terus merajok.
well,merajok memang profession saye.hahahaha.

*geli la pulak,merajuk pon nak gtaw kat blog..haha.takpe..nak cakap kt sape lagi klau bukan kat bloggy doggy kan..hehe..and supaya sy ingat kegedikan diri sendiri yang kuat merajuk*


naseb baik la jantungmanis tu sangat sporting and tahan/pandai melayan kerenah saye yang suke menyusahkan die ni..

erkk...susah ke awk??ooooo....nampak niii??? =p

memujuk pulak adalah hobby die..eh...dah macam specialist dah pon.haha.
THANKS DEAR~
nanti nad tak majop2 daaaaahh =p

pastu mesti la kitorang end up pegi URANUS..hehe
berjaya beli buku ENT BOIES.
hopefully lengkap and berbaloi la.

arkkk..ape nak jadi ni.....sempat lagi berblogging??!!
ok..bye~

3 comments:

zahidah said...

hahaha...kamu nih funny lah. :P

asyraf elmiza ahmad said...

awk pon pndi pojok jgk.memojok.huhu

nadhirah mohd shakri said...

kak zahidah : heheheh... asrap lagi funny =p

sayang : yeeeekeeeeeeeerrrr... perli la tuuu