Sunday, March 22, 2009

ORANG PSYCHO

membebel..orang kate macam dah jadi lumrah for wanita untuk membebel.haha..sy rase ade btol jugak. even saye jarang membebel kat real life(yekee???), saye sgt suke membebel kat blog.

ceeeh...nak membebel pon ade intro dulu.haha.

harini adalah hari psycho sedunia nadhirah. sgt psycho sampai saye takleh pikir perkara lain yang lebih psycho drp bende yang terjadi harini.

pukul 8.45 am tibe2 ibu kost saye ketuk2 pintu..

"nadhirah..itu ada teman kamu di luar" - ade kwn datang kat luar.

i was like 'sape la datang pagi2 buta ni..(erkk..pagi la sgt kul 8.haha)'
orang pertama yang saye pikir - arina aliaa..haha.tatau nape.maybe sebab die suke datang kost saye.haha.
tengok hp kot2 ade orang dah msg nak datang..takde pulak.
so saye intai la dulu thru tingkap...

ade sorang laki...laki yang tak dikenali..bukan dak malaysia.
muke putih2 macam ala2 arab sket.umur macam baya2 saye la kot. tak tinggi sangat.

disebabkan sy sgt malas nk bangun,plus takot nak jumpe orang tu..
saye suruh ibu kost yang jumpe and tanye nak pesan pape ke.
konon2 nadhirah tak bangun lagi and malas nak jumpe orang la.haha..padahal takot.

saye tunggu je kat bilik..

tak lame pastu..ibu kost pon datang..
rupe2 nye...
orang tu psycho ok!!!

die cakap.. die kawan kepada teman kampus saye.as in kawan kpd classmate sy la kot.
teman kampus saye which is kawan die yang cerita pasal saye kat die. korang paham tak ni?
haha.

die cakap kat ibu kost "pengen kenalan aja" - nak berkenalan je.

GILE KE APE NAK BERKENALAN TERUS DATANG RUMAH?!! pagi2 pulak tu.

lagi die cakap kat ibu kost..die nak ajak saye keluar jalan2 harini.

arkkk..tolong laaa...psycho taaak??!

pastu ibu kost cakap la,nanti die cakap kat saye.ibu kost suruh die balik je dulu.
ibu kost macam dah syak something's wrong la.yela,dah la saye tak kenal..pastu nak ajak jalan2.gilos.*oops*

pastu die start tanye2 kat ibu kost.."nadhirah itu rupanya gimana?".."dia itu gimana?" blablablabla~

ibu kost cakap "emang,nadhirah itu cakep anaknya" - bangge =D hahaha.takmau la translate in BM..*blush2*

dah kene pakse banyak kali baru la die balik.
eish..tibe2 rase tak selamat.
takot nye kalau die datang lagi..

macam2 persoalan timbul :

-sape teman kampus saye yang konon2 nye cite pasal saye kat orang psycho tu??
scary la kot sebab die cakap nak jumpe NADHIRAH!!

-ape yang die cite??

-ape yang die cite sampai mamat psycho datang rumah nak jumpe saye??

-macam mane die taw rumah saye???!!

-ape die nak??

-die taktau ke saye ade boyfriend yang baik lagi caring lagi sweet lagi romanticus(sket2 je la),haha.ok..ni tambahan jew.hehe

-ke die buat2 cerita???die pegi je rumah sape2 and randomly sebut name and kebetulan tepat??
hahaha,,ajaib!

-ADEKAH DIE AKAN DATANG LAGI????


TOLONG~
SAYE TAKOT!!!
='(

7 comments:

Y E R N ain said...

maigooodddd.
scarynye!

Dieyla said...

erk.
gile psiko seyhhH!!!
woooo~
takott!!!
hati-hati kamuu!!
huhuhu~

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

nad.. aja guppies u karate. if pape u haf yo 7 karate guppies to protect yah!

nadhirah mohd shakri said...

yern : sgt!! imagine stranger dtg rumah nk jumpe.taw name lengkap pulak tu

dieyla : macey~ berhati2 la skrg..dh cuak..nk bukak pagar pon cpt2,pastu x pernah lupe letak mangga.

ckin : hehe..guppies i gagah sbb aritu pernah 1 hari lebey x makan..haha..i kejam ek?slalu lupe bg makan..nway,i think smue malaysians kt sni kne hati2 always.

zahidah said...

wah! scary gle. huhuhu...

asyraf elmiza ahmad said...

wah bahye nii.siries kene aja guppies karate n main gitar

nadhirah mohd shakri said...

kak zahidah : huhu..mmg! tapi kalau edward cullen yang datang,nad keluar je.kahkahkah~

sayang : hehehe..tu la psal.guppies kne pandai karate,but main gitar??? watpe?