Saturday, March 21, 2009

saye aneh

dah abes bace new moon!
haha..dah lame gile beli but haritu baru ade chance nak bace.
time beli dulu,bg asyraf bace dlu sebab sy konon2 nak study for final.
pastu cuti sem lupe nak bawak balik malaysia.
so baru sekarang la dapat bace.macam tak caye je abeskan buku/novel (same je la) new moon dalam 5 hari je.
biase nye buku nipis2 pon ade la dalam seminggu nak abes. kalau bace buku harry potter takyah cakap la brape lame nak abeskan(tapi skarang dah tak bace harry potter dah)

saye suke sangat3 bace english novel tapi saye seorang pembace novel yang lembab.haha. pastu kalau rase buku tu macam bosan,tanpa segan silu saye akan tukar bace buku lain. suke-suki je nak camtu kan?hehe.
biase nye buku yang saye hanya mampu bace separuh jalan adalah buku2 yang saye pinjam from mr. asyraf elmiza. and buku yang paling saye ingat(buku yang tak larat nak bace) is VERNON GOD LITTLE.
siriesly, sori la kalau ade diantara korang ni peminat buku vernon god little tu jugak. ape inti buku tu?saye tak paham laaa.. farken sane..farken sini.oops..asyraf elmiza,awak jgn la marah..saye taw awak suke buku tu.ni pendapat saye yang tak sempat abiskan buku tersebut je. haha.


ok,back to new moon!
arghh...BESTTTTTTTTT....tak caye,sile la bace.


sekarang ni saye tgh dilemma.. nak suke jacob ke edward ekk... jacob macam macho sgt2,dh la baik..gentleman lagi.tapi kalau dalam filem,pelakon die tak berapa nk hensem la.haha..hopefully nanti die jadi hensem sket. haha..ade ke...boleh eyh mintak2 camtu??gatal betol =p

aritu nampak irah bace eclipse..slurp2..mengiyurkan betol laaah.

mr. asyraf,awak kan baek..awak belikan la saye buku eclipse. pengennnn~ *wink2*
tatau malu btol la saye ni.permintaan terang-terangan melalui bloggy doggy.haha..bluek~

5 comments:

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

nad! kagum la kat yew~! banyak bace novel. I nie..parah2... nak angkat buku tu pown da berat. ni pe lagi nak bace!

nadhirah mohd shakri said...

hahaha...ala,i bace novel yg i rase best je..
yang x best,bace separuh jalan jer..suku jalan pon ade.
i bukan jenis org yg penyabar nak tunggu part2 best.kuikui

tetsuko87 said...

eeeeeeee..zu xsuke new moon..byk cite pasal jacob..edward muncul kat first and last je..bestnye kat eclipse..cmne die propose bella..then vampie and werewolf same2 geng atlast..hehhe..im looking forward nk beli breaking dawn..hhhehehe

nadhirah mohd shakri said...

zu : huhuhu...nad dgr cite eclipse tak berapa best sbb byk cite psal ke'obses'an bella kat edward..haha..(nad sbenarnye tak suke bella) ,kuikiuikui...ok2,nnt nad bace eclipse,nad bgtaw ek besh ke x..huhu
skrg tgh takde fulus nak beli buku,novel english kat sini mahal gile!!

Izyan Nadirah said...

eclipse bkn cite psl bella obses dh..tp cite psl bella bengong. haha. tak best tak best!!!

i vote for edward. always do and always will!!diorg kena buat edward jadi jahat gila to make me hate edward.hehe