Tuesday, March 24, 2009

SAYE DOKTER MUDA BARU BELAJAR

yuhu..gembiranye jumpe lappy arini. smalam tak bukak lappy puppy, pagi tadi pon tak sempat sebab kne ade kat hospital pukul 6.30pagi, pastu after class saye teman yasmin on-call pulak.
rajin la pulak nak teman min on-call. hehe.. teman on-call skejap je, 6 jam sahaja and saye sangat penat dan mengantuk.
kalau tido kat sane kan macam kesian la kat DM lain tak cukup space untuk tido.
gilak..balik from on-call terus online.eii..awak ni addictive taw bee-dee. (padahal takley bukak facebook and yahoo.dasar lho IM2 3G broadband lembab mcm sipot)

erm.. rasenye tak adil la nak cakap awal-awal pasal ni.. tapi kan kan,kalau boleh, saye taknak jadi specialist ENT. haha.. ENT banyak and macam bosan dan tak sesuai dengan jiwa saye. haha. baru first lab dah banyak songeh. sori Docs!
tapi kalau ditakdirkan jodoh saye dengan ENT,saye tak kesah pown.hehe.

joom usha jadual on-call saye kat ENT ni.

hari sabtu ni (28/03/09) : 7am - 7pm (12hours)
hari isnin (06/04/09) : 1pm - 7am (18hours)
hari isnin (13/04/09) : 1pm - 7am (18hours)

*next week dah start exam.i'm soooo DEAD!
* 18/4/09 (sabtu) = WISUDA!!! sile la datang untuk memeriahkan majlis.haha.. macam kenduri kawen je. *nadhirah ni dah tak sabar nak kawen nampaknye*

yang paling penting kawan-kawan.. SANGAT PENTING!
my next cuti will be on 26 JULY 2010!

eits!sile bace betol2..bukan 2009 taw.. 26 JULY 2010! ( tu pun 2 minggu jer)

means dalam 1 tahun 3 bulan lagi baru la saye dapat bercuti dan ber-hu-ha-hu-ha. =p

sebelum tarikh tu,saye memang tak cuti langsung kecuali pada hari cuti umum macam hari raye(tak tentu lagi cuti berapa hari- konfem tak balik malaysia),cuti christmas,etc..

sadis?
memang!


sangat~

semangat nad! habiskan cepat-cepat. bende ni yang menentukan dapat balik on time ke tak.

BALIK MALAYSIA FOR GOOD~... hurm... indahnye.


p/s : khas buat FRENNY yang skarang sedang berlibur kat malaysia~... NAD SANGAT JELES!!

6 comments:

kemma said...

wahh lambatnye lg mum blk msia..:(
x dpt la mum dtg wedding kakak aku this jun..hurm..
eh anta surat ke indon kna letak setem berapa sen aa? tatau la nad..hehe

nadhirah mohd shakri said...

taw takpeeee =p
tp rasenye klau kebetulan ade public holiday yg agak panjang,ade je aku curi2 balik malaysia nnty.hahaha.

ouh..kakak mum kawen june eyh... kazen aku kawen mei. sedih gile tak dpt pegi.hurm~

erkkk..stem??taktau la..tnye la kat post office =)

zahidah said...

what?? cuti next year? OMG!! lame lagi tuh, huhuhu...

tetsuko87 said...

sabar eh nad...
tp kalo stress sgt,cuti je satu lab.hhehehhe

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

nad!!! nak g lepak ngan u time u jage sumtimes ley tak?? Haritu I teman ezy jage kat forensik, scary la that place mlm2!!

nadhirah mohd shakri said...

kak zahidah : mmg lameeee =(

zu : hahaha..tu la..ade je buat cuti sdiri nnty =p

ckin : really??u temankan ezy eyh..huhu jom la temankan i pulak!! yeay~ tapi i kat UGD,tak best pon tempat die