Sunday, March 01, 2009

taknak letak title boleh tak?

I'M SO BORED!!!!
plz la..nak buat ape ni??
kelas pon taktau start bile.paling pon lagi sebulan kot.
lame kan?tapi unair ni licik,pandai...taknak bagi orang bergumbira dengan cuti panjang.cis2!
in between judisium and start class,ade sumpah DM and exam pradik.die saje je buat tengah2.so macam takleh la nk balik malaysia.pastu dah la tak keluarkan jadual ape2. entah2 bile2 mase je boleh ade acara or ape2.

*kalau bukan sebab dikerah pulang untuk judisium yang berlangsung 30minit (sahaja) tu,mesti sekarang saye still kat rumah.*

let see,sekarang pukul 11.40malam time malaysia..

time ni tengah duk depan TV sambil mengunyah sesuatu.kalau kat rumah,sy memang terbiase macam tu.kalau tgk TV,mesti kene kunyah pape.tapi takde la pegi kunyah karpet ke ape.gilo opo arek iki!(cakap jhowo sket).paling tidak makan potato chips(sungguh tak sehat),keropok,biskut,buah2(nampak sehat sket.hehe)...

tak pon tgk TV semata-mata nak tunggu adik laki saye balik rumah.biar la dah tersengguk2 and kadang2 tertido depan TV.saye kakak yang sweet(prasan).
orang tunggu result spm memang suke kuar malam.aish~

tak pon tengah online tanpa perasaan geram/sumpah seranah.streamyx laju ok..boleh ber 'plurk' dgn kwn2.hehe..kat sini jangan harap la,internet slow sgt2. ni pon tak sure lagi boleh post ke tak.hukhuk.

tak pon tengah tido..hurm..best nye tido kat rumah.cozy~

POOF!!!

balik ke dunia nyata,berada di surabaya.dengan taktau nak buat ape nye,taktau nak pegi mane. sebenarnye boleh je nk gi jalan2,tapi skarang tgh pokai.tu yang buat bertambah tak best.hoho.
melayan DVD la jawabnye..

stop whining nadhirah.. (yela.yela)

biase la pompuan,PMS nii =p (best betol jadi pompuan,bile2 mase boleh guna alasan PMS.hehe)

kesian korang,susah payah dah bace entry ni..rupe2 nye bende same je = saye membebel pasal UNAIR and SURABAYA.
pasni taknak la bebel lagi..ampun..ampun.hehe

tadi sebenarnye dah janji dengan yasmin.die ajak pegi Delta,celebrate birthday Weko.
malang tak berbau..tunggu punye tunggu jantungmanis,motor die rosak pulak. panjang la cite nye(malas nak cite).pokok nye kitorang tak pegi pon. macam nak naik cab,tapi dah penat and lapar gile time tu.kitorang pegi makan kat area dharmahusada then balik.
sebab rase bersalah,kitorang tanye la min diorangg tak pegi mane2 ke after that?(sape tak kenal min,hantu karoke..mane la taw diorang nak pg karoke after that.boleh jOin! =p)
min reply lambat.
sayang betol,bile min reply..saye dah tukar baju tido smue.takpe la..maybe next time..
lame tak kuar ng min.huhu
hari yang penat.fuh~

1 comment:

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

hahha...nad!!! men la baby po! and jage ikan u... bosan2 dtgr umah kitarunk k!

luv yah!