Tuesday, April 07, 2009

GO KART

so yes,saye pegi go kart tadi.
hehhehehe (senyum selebar-lebar nye)

pegi dengan ayina,ckin,ezy and amar. sgt best! lagi lagi sebab takdek boys. takde la malu sangat kalau ade terbabas ke ape.
dulu2 saye main macam main bumper car.IMRAN,I'M SO SORRY. it was my first time.haha

but now mcm dah ok sket la.walaupon tak terer,at least saye tak langgar kete orang lain dah.kahkahkah.

baru je balik from go-kart dah pikir pasal nak go-kart lagi.sewel ke hape?!
tapi memang la..go-kart sangat seswai untuk mengurangi stress! (selain daripada pegi body spa)

SAPE2 NAK PEGI GO KART,SILE AJAK SAYE!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

tadi saye sok sok study. (sok2 tu konon2 ye wahai malaysians).
pastu tetibe stress sebab banyak nk kene bace.kuikui.dah taw banyak nak kene bace,bukannye makin nak study,tapi jadi makin malas ade la.
my oral exam is on next monday.CUAK SANGAT3!! dah la dapat topic telinga,pastu nanti yang uji PROF yang memang master abes dalam bidang telinga. buatnye die pegi tanye yang aneh2 macamane?

thanks to mbak Jenie sebab dah switch jadual jaga (on call) aritu. sepatutnye my turn ari isnin lepas,tapi sebab selasa ( which is today) exam..so saye mintak la tukar ngan die.
esok jaga!~ and saye sangat la MALAS!! tolongla jangan banyak patient.

wahai rakyat2 indonesia sekalian,sile jaga kebersihan dan kesihatan anda,terutama ears,nose and throat!! supaya kitorang dokter muda THT dapat rehat and tidur nyenyak.kuikui.boley ke mintak camni?!

3 comments:

RaZMiera~ said...

ee..tension!!life is so xadil! my karma owez kt bwh je.n now,,ade plak yg xbape puas ati.it's so memeningkan kpale yg sarat mcm kapal nk karam tau x?kalau bley,biar jela karma kt tgh2..xnaik n xtrn bwh.i guess in dat keadaan lg ok.

nway,,im so tension wif diz lyfe..rs nk gile..sory la mencarut je kt blog orglen..

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

hye u minah gokart!

hahaha..sedap2 je pgl nad minah gokart.. kui2...nad pelesit.bro0m!

ImRaN said...

NAD.... i challenge you..... then we call it even.... heheh