Tuesday, April 28, 2009

I'M SORRY

tibe2 rase bersalah dengan semua orang.
i've been really2 busy lately,since dah jadi DM.. plus internet takde aritu,agak lame la..3 weeks i guess (malas nk top up) , tapi today tak tahan and top up jugak tenet IM2 3G broadband siput ni( tapi skarang tak la siput sgt,,agak laju la.hehe)

rase macam dah berzaman giler tak update ng my besties,kat malaysia(kelips..mish korang), even yang kat surabaya...and of coz ain loot yang bahagia kat jogja! babe,mish you la.

sorry korang.

disebabkan busy sesangat,dengan class everyday,exam everyweek..maka saye update kat bee-dee je ok? sayang betol la kat internet ni.i think we all shoud include internet as our basic needs nowadays.


SAYE PINDAH


iye.saye sudah pindah bersama housemate terchenta,frenny!
penat duk kost yang lately asyik hilang barang je kat situ.
thanks for everything fren and aimi. love u all!

psstt..i LOIKE my new room.PINKY and cozy!nanti la bile dah rajin,ai letak gambar.haha.. mesti korang stress kan?dari aritu ckp nk letak gambar,tapi asyik malas jew.kuikui.

sori kepade kawan2 yang saye tak sempat nak bgtaw.jgn la marah =p
pindah secara cepat2 last weekend.

ouh ye, saye nk ckp thanks sgt2 kat Miss ARINA ALIAA!!!!
die dah teman saye pg carrefour shopping barang rumah,pastu besok nye die tolong saye pindah pulak.bertungkus lumus die tolong.siap cuci kan kipas lagi.KO SANGAT SWEET TAW TAK?!
sayang ko forever A'a..ceh..jiwang ng ko.bluek2~

FRENNY pown..sebab dah tolong2 nad bersih2 jugak =) =) =)

datang la melawat kitorang kat kedung pengkol,no... erm..alamak lupe lak number rumah brape.

SAYE ADALAH DM RADIO

maybe dah pernah mention kot dlm previous entry,now saye posting kt radiology.
masuk akal ke nak khatam radio in 2 weeks? lu pikir sendiri. stress nye taktau nk ckp camne. baik santai2 dari biarkan diri dalam stress.haha (ade je alasan taknak study)

next week dah masuk Pharmacy.dengar cite macam tak best gile,kelas pack sampai petang. hurm~....so not me.agak2 kalau tak amek pharmacy boleh lulus tak??hahaha..nadhirah ko jgn nk buat keje gile.


BIRTHDAYS!


happy belated birthday to Akmal Khairiin my bestfren.mwax! cowi sgt tak wish on time dear.
hp ilang,number pon hilang la.nak online tenet takde time tu.love u.

and also to Izyan Nadirah!! dengan ucapan,cepat2 la kawen.(kahkah.saje nk soh ko stress,mantap tu combine ng stress farmasi =p)
psstt..irah ni nak anak 10 orang.now umur die dah 24.haa....Next year die kawen.konfem!


ok..dah terhasil pon satu entry,hasil bebelan tanpa gambar.hehe.boring i know.


p/s : missing everyone

6 comments:

zahidah said...

errmm....kite malu lah nak ckp kat awak.im missing u! hehe.. :D

Dieyla said...

miss u too~
:P

RaZMiera~ said...

happy birthday hanahird~

nadhirah mohd shakri said...

kak zahidah : i mish yu toooo..mwacks!
*mayu2*

dieyla : mish you moree!!!!


razmira: thank yuuu~

kemma said...

nad..aku baru baca blog mum nie..thanks! love ya much!
XoXo

freNNy said...

comel nyeh about ur mom pregnant n nk labour kan u time tgh seat exam OnG !!!! sian turun tangge 4th floor...sdy2....

kedong pengkol 3 no 8 !! hahaha..