Wednesday, April 22, 2009

MY WISUDA

first of all..sowrie sesangat sbb dah lame tak update blog.
dah berhabuk (achoooom!) and bersawang dah bee-dee..
ciyan bee-dee..meh cni nak mandikan jap..hehe

alhamdulillah,saye and kawan2 dah abes posting kat ENT. semoga semua lulus. taknak la repeat ENT. mcm banyak gile nk bace.takmooo...


knape saye sangat happy last weekend :

1. wisuda

eventhough make up macam hantu jepun (melebih) tapi best la..happy sebab saye and kwn2 dah berjaya and dah jadi dokter mude now.actually,dah abes satu lab dah pon,wisuda lambat sgt.hehe.CONGRATS ALL!!!


berjaya upload satu gambar.hehe.

2. parents saye datang

last time diorang dtg indon mase hantar dulu.tu pon datang 2 hari je,pastu kene tinggal cowam2..hukhuk.
parents saye tu tak suke datang indon(ade reasons tersendiri-klaka taw!)
tapi after datang aritu,diorang dah plan nak datang lagi bulan 5 and end of this year.yeay!
BEST SGT! shopping sakan,makan best2,tido kat hotel..
after diorang balik,back to reality..wuuuu ='(

3. dapat banyak bunge

THANKS BYK2!!!! aaa..taktau nak ckp camne.
thanks to smue yang wish,call,sms,datang campus A and yang bagi bunge.
i got so many bunge esp roses sampai tak cukup tangan nak pegang.
bilik pon dah bau bunge now.hehe.

4. jantungmanis + parents =)

erm...erm...takyah la cite satu2 ek. *blush2*
pokoknye best la..eish..dah brape kali cakap 'best'.
hehe.
thanks for everything dear..
really2 appreciate it =) =) =) =) =)

p/s : nanti ek saye upload gambar.tengah malas ni.haha..

6 comments:

♥ Queen S ♥ said...

kaknad,congratz~~*
sowie xdpt dtg,bz exam this week.
upload la pics kt fb.nk stalk ;p
hehee.best2.nty tun dpn da abes.double best!!

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

nad! thanks sbb yo parents blanje kite smue mkn sdap!!!!!!!!!

congrats buk dokterrrrr!!!

awex la nad haritu. keh2 lalalalala...

lap yew! oky2 nad nk topup 500xl xtra plisss....!!

lusia said...

Hi Friends,Very nice blog here.My blog walking with sharing a good information.
Earn Money Through Adsense/
Business Studies/
New Softwares

tetsuko87 said...

laa...nape xcite pasal jantung manis+parents??
keciwa..baru igt nad nak cite sumthing..hehhehe

nway..congrats tau!!

xsabar da kitorg..**calon**
hehhe

~BluEBerRy~ said...

hye nad..
sorry ari tu x dtg wisuda korang
but pape pun,congrate..
all da best untk dm ni

kemma said...

congrats dear!