Tuesday, April 07, 2009

se te res (stress)

life has been very hectic lately.
seriously kadang2 i wonder why lah dari kecik nak sgt amek medic..
since kecik everytime orang tanye nak jadi ape? mesti cakap nak jadi doktor.
pastu bile orang ckp.. ooo..nak jadi macam parents ek??
saye dengan cepatnye akan disagree..takde kaitan ng parents pown.

hurm...entah la labu.

baru masuk ENT,dah stress.dah pikir nak cuti (hello nadhirah,cuti lambat lagi,tengah tahun depan ok!)

ok2..another post nak bebel pasal stress.hehe.
siyan korang..tunggu saye update,tapi bebel psal stress again n again.(erkk..ade ke yang tunggu?! P.E.R.A.S.A.N)

so anyhOo...
one thing about me,i always know how to avoid being in chronic stress.
saye tak boleh dan takkan boleh kekal stress.haha
ade je care nak hilangkan stress.
even malam before exam terase nak tengok movie,i'll goddamn do it.

last week,we all yang tengah posting kat ENT ade exam MCQ.
MCQ yang seriously no mercy la tahap kesusahannye.
i know ENT ni simple je compared to lain2 like internal medicine,etc.
tapi soklan aritu mmg susah sampai rase mcm bukan soklan objective dah..mcm IQ TEST!

pastu few days after that,PKPMI adekan family day for us malaysian students kat surabaya.
BEST!!!hehe. i see eye to eye with arina that last year's lagi hapenning la.
but overall best la.
saye join taw!hehe.tapi tak main la yang berat2 like tarik tali tu(gilo opo).
saye join makan buah tembikai dgn mata tertutup.
makan dengan rakusnye,tapi tak serakus orang lain la sebab rasenye i was the last person yang habiskan.ishk..takleh imagine diorg makan cemane.

pastu malam tu saye,arina,ckin,amar and syafika pegi main go kart.yippie~
padahal tak lame lagi nak exam mini c ex.
takpe..yang penting,stress kene hilang.
suke nye go kart..my record takde la best sgt but at least berjaya masuk list top 20 for that day. hip hip.

japgi nak pegi men go kart lagi.
ouh sudah obses.harap maklum

p/s : dah lame gile tak bukak fb.tadi bukak and ade friend request from my aunty!

aunty nani..if u're reading my bloggy doggy,do leave me comments.
I MISH YOU AUNTY NANI.
klau uncle hazli datang main golf kat surabaya,jenguk2 la ur niece yang selalu stress ni =p