Monday, June 08, 2009

FRENCH OPEN 2009



sangat kecewa.. sebab tak dapat follow French Open T.T

being a DM,i've to minimize my time dengan bende2 lain except for tido,online(facebook n bee-dee),haha.. because i am tired most of the time. sampai nak study pon malas dah. alasaaaan...hehe..takde laaa.
seriously,kalau tido pon,pukul 2 pagi mesti terjaga coz rasa bersalah if tak study... SO NOT ME!! surgical oh surgical..nape la aku takot sangat ng OSCE yang tinggal lagi 4 weeks tu. ok whutever..

pokoknye disini..saye nak nyatakan yang saye sangat keciwa sbb tak ikut perkembangan Tennis French Open.aritu macam dah ingat..tapi cane ntah boley lupe ='(
yang buat saye bertambah2 sedey..Rafael Nadal kalah kat 4th round.. sokey, kan kaki die injured aritu.

but i'm pretty happy jugak coz the winner is my another favorite tennis player, Roger Federer!!

"I knew the day Rafa won't be in the finals, I will be there, and I will win. I always knew that, and I believed in it. That's exactly what happened," the second-seeded Federer said. "It's funny. I didn't hope for it. But I believed in it."
* see....he sebut jugak pasal Rafael Nadal =p *

i watched the video and i know it wasnt easy to defeat Robin Soderling(sape ntah die ni,tak knal pown..but he was the one yang kalahkan Nadal)... Roger Federer sangat2 deserves untuk menang.. at last he got his 14th major tittle...congrats!!

Nadal was like The King of French Open
so macam cedey jugak..hahaha

sokey2..hahah..Nadal tetap howt! ok,melencong dari dunia tennis.lol

Rafael Nadal a.k.a Rafa


Roger Federer savored every moment with his first French Open trophy..
his 14th Major Tittle =)

No comments: