Friday, July 31, 2009

BINTANG I LOVE YOU


suke suki je nak namekan bintang.haha
orang dah penat2 namekan constellations, nak ubah2 pulak. dush~
begini al kesahnye,
dulu~~~ mase kat matriks,awal2 sem...
yeen
yang mule2 sebut pasal ni.
she pointed at the stars,the triple stars with symmetrical length
eh~ bintang i love you!
so basically, yeen started it! eheeeee~~ =p
(and saye penyokong tetap!)

pastu saye yang mmg penggemar stars ni jadi teruja pulak.
setiap orang yang rapat ng saye,mesti kene layan je saye yang takleh stop cari bintang i love u nii.
almost semua orang saye pakse panggil bintang ni bintang i love u.
bile malam sket,terus la cari.. "eh..mane la bintang i love u niiiih"
dulu matriks saye atas bukit,so macam senang nak nampak bintang =)
pencarian takkan stop sampai jumpe, sampai kapale teleng,senget dan sakit.haha.
bukan dulu je.. sampai sekarang ye tuan2 dan puan2.

althought bintang i love you ni tak selalu ade..
(of coz la...it's actually a part of the constellation,ermmm lupe name ape..rafel dah bagitaw aritu.huehue)
tapi keobsessan untuk mencari tetap ade.
tengah jalan(nasib baik tak terjatuh gedebuk!), tengah dalam kete(kalau saye tak drive la..gile ape kalau tengah drive nak usha2 langit?tu bukan obses dah,tu cari nahas!hehe), tengah naik motor(pastu ketuk2 helmet rafel,pakse tengok),
dulu2 even dalam bas pon sempat lagi usha. tak tido pon takpe laa.hahak~

ok,seriously macam takde keje,but i purely enjoy it =)

bintang i love u ni,kalau korang tengok betol2, ade anak2 die kat tepi
iyeeeeeeeeee....
saye taktau lah die beranak ke tak,anak die ke,anak sedare die ke..
pokoknye,kat tepi bintang i love u, ade bintang i love u junior. haha
alaa~ saye dah lukis penat2 kat atas tuuu,,tenok laa..tenok laa
memang nak kene sekeh nadhirah ni =p

tapi seriously,setakat ni, semua bintang i love u ade bintang i love u junior.
(adeh~ pening kepale)
saye tak terer pasal constellations,pandai tengok je..hahak.
sape2..ade yang sanggop ajar saye?

tu je entry bosan saye
ouh dah berzaman tak nampak bintang i love u.
i love u bintang i love u!

2 comments:

zahidah said...

hahaha....yuuuuuuuu so kiut, ;)

DH said...

1rst time i heard this so called "bintang i love u"..