Thursday, July 23, 2009

FOLLOWERS


yeay~
followers saye dah 31!? siries tak prasan. (kunun2 busy la nk tengok bee-dee pown tak sempat.haha)

THANKS!!!
thanks korang sebab sanggop jd followers bee-dee yang boleh dikatekan sudah bersawang ni.=p

i pomish i will update ok.
walaupon mungkin tak selebat dulu, (dulu2 sehari boleh sampai 3 kali update bee-dee.haha.dahsyat dan sengal!)tapi saye akan cube untuk update.
untuk diri sendirik jugak kan? bile dah tua2 nanty konfem gelak sampai tercabut gigi palsu bile bace balik.alala~ comel nyeee

hurm..takleh jadi ni.banyak bende kene cite! rugi je kalau tak tulis..kang lupe lak.
orait then.. thanks again!

cakap macam la nak update due tiga ketul post.hehe.
...oh tidakk...satu je la dulu.
mata saye yang bulat ni dah jadi sepet pon,menguap berjuta2 kali sampai lenguh mandibula ai.

p/s : adoyy..penat nye posting kat public health ni.