Tuesday, September 29, 2009

AYAM PENYET TERPENYET

WHY??WHY??WHY??WHYYYY??

kenape area ni penuh dengan kedai penyet?!
naik bosan ok tengok kedai penyet.
kuar rumah..erm..tengok kiri.. tengok kanan...penyet,penyet,penyet.
ayam penyet, bebek penyet, lele penyet, tempe penyet, tahu penyet.
BOSAN!!
*dah la saye tak makan bebek(itik),lele(ikan keli) and tempe, jadi ayam penyet sahaje yang mampu ditelan*

T___T

terpenyet2 dah saye kat sini.
terpenyet2 tu macam mane? ntah,saye pon tak tau.

orang surabaya mmg gile penyet.
ye la..name pon ayam penyet tu berasal dari surabaya kan.haha.
maka terpakse la ko sumbat mulut ko dengan penyet for another 1 year cik nadhirah

dimana mana ade kedai makan penyet.
kat tepi jalan, kat mall, kat campus, kat hospital,
mane2 lah.
penyet penyet penyet. *ala2 ipin pulak =p*

haritu saye and rafel pegi buat keje g*le.
pegi makan kat ayam penyet ria di tunjungan plaza.
HAHAHA~
orang pegi makan mall untuk elak makan ayam penyet,
kitorang malah pegi makan penyet.
ekceli,ade kawan saye kat malaysia cakap ayam penyet ria sedap gile.
*ayam penyet dah ade kat malaysia ye kawan2!!ngeh3!*
maka kitorang yang memang master abes la tentang ayam penyet ni, pegi la makan kat situ.
saje nak try.
dengan muka penyetnya kitorang order ayam penyet 2

skejap je, food sampai.
skejap je,sbb tak ramai orang makan kat situ.
erm...first impression = gempak gak,banyak hiasan. nampak sedap.nyum3!
rasa???
ok la not bad..hehe
ayam penyet cak di nganjuk dekat rumah saye jauh lagi sedap.
keh3.iklas betol.
ni belom try ayam penyet silikon lagi (amar,bile nk bwk ni)

hehe.
ok la..ok la...dah penat dah bebel pasal ayam penyet.
nadhirah ni takde keje sbenarnye.
and die mmg nak bagitau kat smue orang yang die tgh takde keje.
sebab...
hehe..
saye dah abes UJIAN!
wehooo~
i'm now free from ophthalmology.
td dapat patient secondary glaucoma.
fuh2..
it went quite well but still, i did something REALLY stupid.HAHA.
whutever~ i dun care anymore.
yang penting,saye sudah bebas. =)


mlm ni nk makan ape ekk??
yang murah dan express.
nak kuar jaoh2 malas la pulak.
makan dekat area rumah je la.......

hurmmm..
ayam PENYET la jawabnye!
stress



5 comments:

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

nad ! jom mkn penyet nad! u ni asyik ngan rafel je..uh uh..haha..psycho lak.hahaha

nadhirah mohd shakri said...

HAHAHA~..ckin dear,tu kbetulan kuar dating je..so pegi la mkn penyet ng die. i slalu mkn penyet ng fren lorh..jom2 kite mkn penyet nganjuk jom! murah dan sedap!

Yern Ain said...

hahaha.. kesimpulan last2 tu mkn ayam penyet gk.. :)

Amar Amirah said...

NAd!!! nad dah bebas tapi tak kasitahu ke adinda.....sedih i!!! *gedik*...hari tu nad dah pg makan ayam silikon kan??? hope2 betul la......ntah2 gerai mane tah yg die sebat tuuu...nad, miss u...sob...sob..

nadhirah mohd shakri said...

ain : hehe..tu la psal.

amar : yerp~ dh makan..SEDAP! and BERSIH. boley promote la ni.hehe. mish u more