Sunday, September 13, 2009

BABY OCTOPUS

wieee..
very the kenyang one lah tonite!!
setelah sekian lama tak makan sushi, akhirnye berjaya menyumbat sushi ke dalam perot dengan rakusnye tadi.
ngeh3~~
lagi happy sebab telah berjaya mempengaruhi fren untuk makan baby octopus.
thanks fren and rafel sebab telah melayan nad yang mengidam ni.
ayoyo, macam orang pregnant la pulak nak ngidam2.ngengade betol lah.
anyway,thanks korang sebab teman =)
and thanks chox for coming..nice knowing you~

saye ni memang terlebih rajin lah.
orang lain duk study, saye boleh terpikir nak hapdet bee-dee,
siap letak gambar lagi.
memang blogger yang sweet la saye kan kan kan?
korang kalau tak sayang saye lagi taktaw laa.. =p
ok,ape aku mengarot ni

silekan la cuci mate.HAHA~ =D

tempat kejadian : SUSHI TEI Galaxy Mall
waktu : 7.30 pm - 10.00pm
mereka yang terlibat : nad,rafel,frenny,chox



nak patah tengkuk posing camni.hehe.
tapi nak jugak. memang ngokngek btowl

fren and chox yang friendly abes!

nak bagi korang sakit tengkuk jugak. *wink2!*

posing je lebey, tu bukan air saye pown

die dhemOk.. die makan berpinggan2, saye makan satu je
*rekaan semata-mata*

fren first time makan baby octopus walaupon geli.
tq fren sebab makan baby octopus demi nad! haha..
betol kan nad ckp sedap? hehe

saye SUKE baby octopus!
sape nak belanje saye sile angkat tangan!
*arrkk..nak pengsaaan*

abes makan-makan, kitorang pon pulang ke rumah masing2.
hehe..thanx chox udah anterin kami pulang =) =)


sempat lagi posing dalam fitting room sebelum merembat 2 helai baju.
haha..sape soh letak tande SALE!


gambar panas2 lagi ni.HAHA~
memang takde keje nadhirah ni. pegi study sane..syuhhh3~!!

7 comments:

sleepy hollow said...

asyik cite sal makan je..huhu mum nie wak aku lapar jela

aku follow mum dh laa..lamow dh..

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

sedap kn sushi tei!!! yummi..haritu bru je mkn kt situ! yummy!!!
baby octupus??yummy...gotta try nnt..!

freNNy said...

hhahaha....

yeay !! baby octopussssssssss..ciann dier nyerk.dhla baru baby...mesti mak dier carik tu kt laut

khalifah allah said...

nice blog..
follow my blog too yeah.. :p

nadhirah mohd shakri said...

kemma,hehe...bulan pose ni la nafsu utk post psal makanan meningkat.hahaha..
errmm...lapanyee

nadhirah mohd shakri said...

ckin : shedappp kaaann?? try la baby octo

nadhirah mohd shakri said...

frenny : hehehe...imagine time kite tgh makan tu,ttbe ade octo BESAArr dtg serang..aarkkk

khalifah allah: YEAY!! ok i will insyaAllah