Wednesday, September 09, 2009

BIRTHDAYS ( VIP)

***BIRTHDAYS ALERT!!!***


memang sangat basi entry kali ni.
tak pernah2 saye tengok orang buat post pasal birthdays yang dikumpul selama 3 bulan,
just like what am i about to write.
korang jangan nak gelakkan saye pulak.
saye telah mengalami fase dimane jari2 dan otak sangat amat malas nak buat entry (beberapa waktu dulu),
maka tak sempat la saye buat entry birthday mereka aritu.

NOW that hobby lame datang lagi (kerakusan mengabdet bee-dee.HAHA~),
plus,mereka di bawah ini SANGAT2 PENTING bagi saye..
maka terhasil lah entry yang korang tengah bace ni.



26 - 06 - 09
HIZIANI HIDZIR

that's ezy! my BFF!
too bad mase birthday ezy,kitorang tengah posting kat surgical a.k.a BEDAH.
berada di dunia bedah adalah sangat busy so kitorang tak sempat plan ape2 pon kat ezy.
hukhukkk..cowi babe!
but i managed to give her birthday pressie mase tengah on the way nak pegi klas neuro-surgical.
*hun, hope u like the kemeja.. ermm.. i rase u suke la sebab i slalu nampak u pakai kemeja tu*
YEAY!!

so,this year takde birthday party ezy..
(yang biasenya,almost every year buat kat pizza hut! and ezy mesti dapat ice cream free from pizza hut,sungguh tak adil *jeles pulak*)

dulu ezy pernah masakkan saye nasi lemak yang sedap for my birthday.
i did masakkan nasi lemak for her this year, but too bad pulak! ezy ade exam ke ape besoknye, so die tak sempat pon nak rase nasi lemak saye.
tu la..sape soh rumah jaoh~


I LOVE U HUN!!
selamat berumur 23 tahOn! =p
THANKS sgt2 for owes and owes tadah telinge untuk dengar my probs,
BFF forever~~


20 - 08 - 09
ASYRAF ELMIZA AHMAD


nak kene introduce lagi ke sape die ni?
hehe
*malu2 kucing*
asrap/dhemok atau nama manje beliau dhemokusaurus,
die adalah jantungmanis saye (fuiyoo..lame gile tak pakai word jantungmanis)
mase birthday die, saye tengah berada di Jombang.
so saye wish thru phone sahaje,
seperti tahun2 sebelumnya,jantungmanis mesti tak sedar kalau malam tu birthday die.
hampas betol la hawak nyii.. (comel betol la awk ni)
*ok,takde kaitan*
nasib baik weekend tu saye balik surabaya, kitorang sempat la celebrate makan2 Hana-masam. haha.. saye memang tak romantikus.
hadiah pon tak bagi lagi kan awk kan?

kepade dhemok,
thanks sebab awk wujud kat dunia ni (thanks kat mak awak sebab lahirkan awk)
hoho..
awak.....
(adehh... mcm takley nak berjiwang2 sangat bulan puase ni.ngeh3)
pape pon, may Allah bless you,
semoga awk dapat smue yang awk nak, *rockstar pon rockstar laa.hehe*
may all of our dreams come true and
semoge relationship kite tahan sampai bile2 pon. *wink2*
TERIMA KASIH MOK!

selamat berumur 22 tahOn~
i heart you


30 - 08 - 09
ARINA ALIAA AZMAN


the VERY3 BFF of mine,arina aliaa stinky~
beberape hari before birthday dah bagi2 hint pasal weekend(pasal birthday die la)
ko takowt ek klau smue orang lupe?? hahaha
takde nyee.. meshti la igt!
birthday arina pon menjadi mangse Community Medicine yang telah menempatkan saye di Jombang.
frust,saye tidak dapat bersama beliau di hari tersebut.
*ecece~ ng arina boleh romantikus pulak*
disebabkan saye kene balik Jombang mase birthday arina, maka saye dan yasmin telah berjaya buat plan yang chantek punya!
kitorang celebrate birthday arina in advance di Izzi's Pizza~
of course la surprise.tapi macam biase la,arina ade sixth sense sket klau bab2 camni.
pastu,dah alang2 berkumpul,kitorang celebrate birthday rafel skali =)

Dear Arina Aliaa,
I LOVE U MUCHO!
semoga panjang umur dan murah rezeki,
semoga ko makin sayang kat aku dan maey
hadiah dah setel.yes!yes!hahaha
oh ye,arina aliaa..nanty kapan2 aku potongkan kuku ko ok..
cant believe i'm saying this but.. aku rindu nk potong kuku ko.haha
sengal~~


selamat berumur 22 tahOn!
a'a thanks sebab ko dah bersama aku dalam almost SEMUA prob aku.
sayang gile la kat ko! bluekkk~~~
besties forever~




07 - 09 - 09
ISMAIL TAJUDIN
(bf arina aliaa)

pAkcik kambeng dengan awek beliau.ngeh3~
ha...tengok tu,muke korang makin lame makin same.
nak mcm kembar dah saye tengok.haha..
ok,melencong pulak.

birthday maey dekat ng birthday arina,
so alang2 nak wish la bday maey kat sini.

maey,selamat berumur 22 tahOn jugaak~
*idup batch 87!!(tetibe)*
may Allah bless u always
semoga maey success di dalam idup,
semoga maey makin sayang kat arina (she's a gOoood gf)
and.....
semoga anda cepat2 la dewase dan kurang nakal.haha


08 - 09 - 09
ASHIKIN HARON

tadhaaa~~ ckin in blue!
baru je smalam birthday ckin.
smalam kitorang buat bbq for birthday ckin (and maey)
sweet kan kitorang babe?
I love u muchoo!
kitorang berjaya surprise kan ckin. *tetap taknak cakap pasal spoiler*
the bbq and makan2 was held at rumah orang2 hot,
ade bihun,nasi goreng cina, ayam bakar and mostly ayam goreng sebab penat and malas nk tunggu bakar semua.haha.
sape2 nak tengok gambar birthday ckin,sile la melawat facebOok saye..
(tak upload lagi,i'll link it as soon as saye abis upload yerp~)

dear ckin,
my BFF yang sangat2 saye sayangi..
i sangat jeles u bolak balik surabaya-kl macam kl-jb.hehe
eh salah speech *homesick*
hun, selamat berumur 23 tahOn..
u sangat2 boleh kawen skarang taw.hehe.
may ALLAH swt bless u always,
may our friendship stay strong sampai bile2,
thanks for always being there for me,
i love u!


p/s : kepada mereka yang berkenaan (ezy,rafel,arina+maey and ckin), korang jangan la rase tak special pulak takde entry khas for korang sorang2. this is even more special taw tak! =)
VIP lagi! =)

love u all~

3 comments:

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

Nad so sweet..i love everybody there...for mail and acap..tu different kind of 'love' la..hahaha..kang kontroversi plak komen ni.hehehhe..thanks nad! love yah! jangan jeles nad.u minta je ape kt msia, i buy 4 u! stay strong here hun.

p/s: nad cho cweet...heeee

nadhirah mohd shakri said...

i wuvv you more!

wieeee~~

ckin,nak titip!!! shawls~ hehe..klau u pegi jalan tar la

:+:+:+:arina aliaa:+:+:+: said...

haha. baru sekarang aku nak komen. (alasan intenet kt Surabaya mcm sengal)

oh nad,,thank u thank u thank u dh buat entry panjang lebar sangat222!! ko ni memang sweet betol lah. dan rajen dan baik dan cantik dan mata menawan dan banyak lagi (ok sile blanje aku mkn skrg. ;p)

syg ko!