Sunday, September 13, 2009

MAIN MERCUN??

biase la dah nak dekat raya ni,musim main mercun datang lagi!
maka bertambah kaya la bisnes pakcik makcik yang jual mercun.
hehe.
kalau kat malaysia, main mercun aneh2 mesti kene tangkap,
tapi kat indonesia, nak main mercun ape pon boleh,
hehe..saye suke!
tapi takde la..kitorang main mercun biase2 je,
macam la berani la nak main yang ganas2 kan?
HAHA~

semalam kitorang telah main mercun dan bunga api dengan jayanya!
we had sooo much fun sampai imran bakar mercun tengah2 crowd pon tak sedar.
*imran,u sangat nowty!
main mercun kat rumah min + makan nasi ayam yang sangat sedap.
ramai gak yang datang,
including me,fren,ezy,arina,ckin,aliya,anis,add,min,adam,aki,imran,adnin,
sya,nadia,aulia,lalitha and aizzi.
ade menu special smalam,ES DEGAN DURIAN~! hehe

taknak bebel panjang,
jom kite tengok gambar~











p/s : MERCUN ADALAH SANGAT BAHAYA. BUDAK2 BAWAH UMUR HARUSLAH DIAWASI OLEH ORANG DEWASA. piss (^_^)v

p/ss : saye sangat PENAKOT!!~ haha.. but last night berjaya bakar mercun yang pusing2 tu,yeay~ (haha..tu pon nk bangge)

2 comments:

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

Nad!!! tahnks amek pics..luv yo cam!!!
men mecun best!!!!! best best sgt2...
hehehehehe
i mmg hatu mercun!

freNNy said...

heheh....

chanteq dh jadik blog coz full of pictures!!!!