Sunday, September 20, 2009

SALAM PERANTAUAN PART II


SELAMAT HARI RAYA

everybody~
wah..rase mcm sekejap betol lah puase tahun ni.siries.
pape pon,
di hari yang mulia ini,same2 la kite bersyukur..
at least kite still boleh celebrate hari raya,
ziarah sane,ziarah sini,
makan sane,makan sini,
baju berpasang-pasang (err..saye sorang je takde baju raya tahun ni?!)

masih ade mereka yang tak dapat nak sambut hari raya semeriah kite,
anak2 yatim piatu,
orang2 miskin,
ishk...
walaupon saye takde la raya sakan tahun ni (kate raye kat indon kan..hehe)
tapi saye bersyukur la, saye still dapat raya dgn kawan2,
dapat berkumpul dengan malaysians yang senasib,
walaupon tak dapat duet raya.ngeh3~
*ayah,sile ambil perhatian*


kepada sesiapa yang curios mcm mane la kitorang yang tak balek ni beraya,
ni ha ai upload pics =)



malam raya (19092009)


percubaan nak bom rumah aiman =p
nakal btol

main bunge api macam nak bakar rumah.hehehe.
girls brani main bunge api je la

main kat luar pulak.

abracadabra!! =p

main mercun and bunge api sepuas hati.
hampir merosakkan lantai rumah aiman sebab kitorang
yang creative lagi bijak ni pegi ukir name masing2 pakai sparks from bunge api.
hehe..tapi boleh padam kan?

ade BBQ (sedap sgt aiman marinate)
saye turut join membakar,naseb baik pakai tudung hitam.haha
cube bayangkan kalau saye pakai tudung putih?
konfem dapat tudung kelabu baru!


pastu kitorang naik floor atas, (panjat bumbung actually)
kali ni nak menyaksikan keindahan fireworks pulak.
thanks kepada yang tolong belikan..
mmg berbaloi and sangat cantek!
after that semua orang lenguh tengkuk.krekk~
yang penting,we had so much fun!

ezy and i.. bukti kitorang panjat bumbung
(alaa,bukan tinggi mane pon)


HARI RAYA (20092009)


sebahagian makanan yang ada.
rendang from mak syanaz, nasi impit, kek batik, pudding strawberry saye buat(sebok nak bagitaw), sosej yang lebih from BBQ smalam.

yang takde dalam gambar antare lain caramel pudding kak siti/kak nas, kari ayam, kuah kacang zu dkk, jus durian belanda


see? hanya 14 ketul yang tak balek..hukhukk

abg farid, syamir,iqbal,rafel,aiman
thila,nad,ezy,aliya,aimi
kak nas,kak siti,zu and kak nurin

the girls.
ok, saye mmg takde baju raya tahun ni.
kebaya tersebut adelah kebaya dr form brape ntah saye pon lupe.HAHA.
sangat ala kadar =)


tengah berlakon naik ojek.


dah habis beraya bersama, kitorang ramai2 gerak pegi rumah hakim and syanaz.
hehe.
mak syanaz datang raye kat surabaya, sebab syanaz still dalam pantang lagi.
makan for 2nd round, perut kembang macam belon dah.
pape pon,semue excited jumpe baby ashman danish (betol ke eja cmni?)
kecik2 dah glamour.hehe.semue nak dukung die.
thanks hakim and family sebab dah layan kitorang =)


kecut perut dukung baby umur 2 minggu.
hehe..baby ashman sgt comel!


pastu kitorang balik ke rumah masing2.
end of raya 2009

1 comment:

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

nad i ske pic u yg abracadabra! hehhee...cm ade magic tol! ehehehe.luv yah!