Thursday, September 17, 2009

SALAM PERANTAUAN


raya dah dekat.huhukkk
surabayarians, sile sediakan kapal/perahu/rakit masing2,
sebab tak lama lagi surabaya akan banjir.
iye,banjir dengan air dari duktus nasolakrimalis nadhirah mohd shakri.
ok poyo nye gueee.

ok,lupekan hal sedih.
ayuh kite berceria bersama2 bunga nadhirah.
comel btol kan gambar di atas?
THANKS amar dear!

disini bunga nadhirah ingin mengucapkan,
SELAMAT HARI RAYA..
maaf zahir dan batin..
kepada setiap orang yang saye ade buat salah (saye taw,mesti byk)
AMPUNNN~~
hehe..
and saya memaafkan semua orang yang pernah buat salah dengan saye (yang ngaku je la.huahua..kejam)

kepada ayah,umi,adik2,mok,cousins,uncles,aunties tercinta,
ingat2 la nadhirah yang beraya di perantauan ni..
sile pos duet raya =p


again,
SELAMAT HARI RAYA,
MAAF ZAHIR DAN BATIN


tq beedee-ers


p/s : profile views saya adalah 1,400 (approximate) wooott!!!
OMG! terime kaseh terime kaseh
terharu betol la kawan2 =p
ouh ye,,kepada mereka yang saye block utk follow..erm...i have my own reason..cowi yerp.
maaf zahir batin lagi skali.haha..byk betol salah aku weyh





++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

3 comments:

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

cammat hari raya nad!!!
sayyang nad!

Amar Amirah said...

same bunga nadhirah..tee hee hee...selamat hari raye!! nanti kite pergi makan2 rayer kat surabaya ok? Jangan nanges2....

nadhirah mohd shakri said...

ckin and amar :
slamat hari raya to both of u too~
janji eyh,nnty kite mkn rmai2 for raya.yippes~~