Sunday, October 11, 2009

HAPPY BIRTHDAY YASMIN


HAPPY BIRTHDAY
to
YASMIN BT YAHAYA!!!



*birthday entry alert!*

101009
*tahun depan 101010 min nak kawen dah! =p*


hehe...saye gurau je!
bluek~ kene tipOo~
bukan kene tipu psal bday min *gilos apo*
pasal min nak kawen tu lah. walaupon mungkin jadi kenyataan kan kan~
saje nak bagi kontroversi sket.hehe
pape pon,smalam mmg sangat besh!
di dalam kesibukan semua orang, sempat je lagi nak gather ramai2 utk celebrate birthday min
yang maybe will be her very LAST birthday kat Surabaya!

tulang belakang party tersebut mesti lah..
kekasih hati yasmin iaitu Atam eh Adam.hehe.
dalam seminggu sebelum 101009, die dah sms smue orang ajak plan birthday min.
meh cni ai nak gtaw korang,
bukan senang taw nak plan birthday min kali ni.
ade la dalam 3 kali kitorang tukar plan.
iye...3 kali!
HAHA~
haa...min,ape lagi..cakap terime kasih cpt!
ok..bagus2..anak sape la ni. =p

mule2 plan nye nak buat kat Pronto.
ProntO tu all-u-can-eat,
Italian food lagi. *muak alert!*
mmg sangat best la utk makan2 for birthday kan kan?
lagipon manusia2 ni semua perut bukan satu,tapi tiga!
suke la makan kat all-u-can-eat sampai ketiga-tiga perut penuh ,
perut membelon boolat siap boleh buat main bola lagi
pastu boleh lak balik tanpa rasa bersalah!
ok,start dah merapu meraban dah nadhirah ni.
STOP!

sambung balek..

al kesahnye, Pronto tersebut agak jauh la dari area pemukiman kitorang,
maka setelah ditanya2, macam tak ramai yg nak pegi sebab jauh,
mahal pulak tu.

pastu discuss punye discuss ngan Atam,
tak boleh jadi ni..
kite tukar plan,buat kat tempat yang dekat sket~
tempat dekat yang dimaksudkan itu adalah,
Tunjungan Plaza a.k.a TP.
(sebut tey-pey)
haha..mesti korang muak dah kan dengar name Tunjungan Plaza ni?
asyik pegi TP je..takde tempat laen ker.
paling TP,Galaxy,Delta,Sutos..
TP,Galaxy,Delta,Sutos..
TP,Galaxy,Delta,Sutos..

"oi oi nad! STOP~"
"eh2...IYE2!"

merapu meraban lagi dan lagi.

sambung lagik..
Atam bagi idea buat kat Hachi Hachi Bistro.
yuHuuuuuu...Makan Sushi again!
i loike~
walaupon baru minggu lepas makan kat situ,
disebabkan sushi hachi2 sangat sodap,
maka saye still sangat2 EXCITED.
saye dan sushi mmg tak dapat dipisahkan.
smangat la ni..pegi SMS smue orang..
tibe2 add reply..
"nad..bukan kat Hachi2 ade Pork ker??"


haaaaaaaaaaa?!!


ellehhh..buat2 terkejut la konon nadhirah.. =p

ekceli mcm ni..
kite flashback sket ke zaman awal2 dtg Surabaya.
time tu kitorang juniors agy..
tak jelas dengan tujuan utama dtg ke Kota Panas ni,
masih mencari identiti,
nak blaja ke nak joli moli?
tapi most of the tym of coz la kan kitorang pilih joli moli.
HAHAHA!
kitorang smue mmg suke gilak makan sushi kat Hachi2.
saking sukenye,smpai almost every weekend nak makan sushi kat situ.
selain murah meriah, tempat pon cozy,SEDAP pulak tu.
pade suatu hari,ai lupe la sape..
nampak ade menu Pork kat situ..
pastu kitorang tak makan dh la kat situ..
smpai bertahun lamenye.












*banyak space,nak nampak macam bertahun lamenye la katekan.hihi*

pastu hari last kitorang kat Ophthalmology
*sile rujuk ke entry ini*
kan ai dah cite,kitorang pagi jalan-jalan cari makan,
and the doctors pilih hachi2 bistro.
kitorang yang cuak ni check la balik menu die..
hurmm...dah takde Pork la! =)
lepas tu ape lagi..SERAAAANGGG!!~
makan dengan senang hatinye!
nyummmm3~ =D

ternyata aritu add pegi tanye,mmg ade Pork.
adam pon pegi tanye..mmg ade pork jugak.
pok pok pok!
*tepok dahi snirik*


on D-day baru la kitorang terhegeh-hegeh nak tukar tempat.
so Penang Village it is!
selamat sket =)
harge ok,tempat ok,food ok.
hehe..
malaysian food jugak menjadi pilihan
*walaupon tak sesedap yang kat malaysia*

seperti biase lah..
entry yang tenang jangan sangka tiada gambar
*klaka tak? klaka tak? ok tak klaka*


Atam and Mimin
min cube nak buat aksi suap menyuap tuu

min sangat eppy~!
semoga tahun depan takyah celebrate birthday kat cni dh eh..hehe
balik malaysia for good.amin~


frenny my housemates kat tengah..*luv2*
min,aulia,nadia and i..
the future doctors~
fuh! doakan kitorang habis on time September tahun depan,
semoga takde ape2 halangan..

mesti nak tunjuk gambar ng frenny.hehe
syg fren!

mata mata yang photogediks

the girls =)

and last but not least..
anJELINGa Jolie and BERAT pitt


for more pics, kindly click here
hehhe..entry yang panjang..
syabas nadhirah!

6 comments:

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

Hhehe....it was fun that night!!! i love bday parties! hepi bday mimin!

zahidah said...

awak patut kahwin thn depan.
mak ngah saya da xsabar nak dpt menantu. huhu,

nadhirah mohd shakri said...

ckin : yeay we had fun! and makan pon sedap.nyam2

nadhirah mohd shakri said...

kak zahidah :
hehe..ye keee...ala~ kan nad da ckp,nad tggu akak kawen dlu =p
tahun dpn ehh..cptnyee..takowttt

freNNy said...

yeayyyyy.....

best laa .... celebrate brfday !makan2 beramai2..hhuhuhuh

nadhirah mohd shakri said...

hehe..tu la psal..dah la aritu kite melantak banyaak sgt kan fren kan