Tuesday, November 10, 2009

HACKERS

aneh ye?
ape lagi yang anda mau?
Allah s.w.t dah baik hati bagi otak yang super genius..
smue org nak otak geliga mcm anda.
dengan otak sebegitu genius,anda layak kot utk apply jadi student oxford ataupun harvard.
tapi anda bukannye nak gunekan otak super genius anda tu untuk kebaikan..
eh ehh... anda pegi gunekan otak super genius tu utk cipta virus itu ini,hack accounts orang sane sini.
ape nak jadi ni??

saye sbenarnye kecian kat hotak super genius anda tu.
susa2 die jadi super genius..
igt senang ke nk jd super genius cmtu? keciiiik ati hotak anda.
sile la bersyukur encip anda oii.

otak super genius berkata,
"aku kecik ati..baik jadi belon drp duk dalam kepala die ni"

tak psal2 nanty hotak anda terbang jauh, baru la menyesal.


bagi hacker yang telah meng'hack' accounts saye..
saye tak sure anda nak cari ape.. pening kepala ai piikir.
sebab ai bukanlah artis boom boom top mcm luna maya atawpon ariel peterpan.
kalau nak cari idea untuk mengata or gossip, pegi la bace oh bulan ke..perez hilton ke.
kalau nak duet pulak, pegi la hack bank accounts ke... hack system supermarket ke..
tapi jgn bank account saye la, sebab saye orang miskin.
takut anda kuciwa jew nanty sebab duet yang anda akan dapat tu cukup2 untuk buat beli 5 ekor ikan masin makcik kiah jew.
kalau mood makcik kiah tengah baik,maybe die bagi discount,boleh la korang pow 6 ekor.
kalau nak berbaloi pegi la hack account datuk K sane..syuh2~

*ampun datuk~~ =p *

ikan masin makcik kiah...sekor sposen



dear Mr/Mrs/Mrs hacker,
wa tarak taw anda siapa..
orang yang dikenali ke..orang yang tidak dikenali ke.. wa tarak kesah.
naseb baik saye cool *walaupon takde la cool sgt sbenarnye*
saye mintak anda stop la perangai tak senonoh anda tu.
saye ckp baik2 ni..so anda pon sile la undurkan diri dengan baik2 jugak.ok?


semoga hotak super genius anda tidak berkecil hati dan meninggalkan anda brainless.aminn~~



encip anda yang brainless

4 comments:

Alin said...

K.NAD!
dy hack acc mne??
sian nya k.nad.
so cmne na buang virus tuh?
kojaaqq gila sapa yg buat tu.
eeeee geramm tul. xpasal2 prg len kena apasal.!

p.s : bl na dtg umah amik GG ni?

Izyan Nadirah said...

patutla takde mood je arini. ade toyol nak curi duit upenye.. hehe sabar ye nad.

nadhirah mohd shakri said...

alin...yg kne blog and fb.huhu..

alamak..naaak gg!! bile ek na amek..esok la..alin abes klas kul bpe?

nadhirah mohd shakri said...

irah..hahhahaa..bukan duit la.. =p
hati2 a skrg mmg byk hackers yang xde keje..geram aku. die siap tukar password aku lagi..naseb baik dpt claim yg baru thru email.huhu