Saturday, December 26, 2009

2010 RESOLUTIONs

cik nadhirah baru nak tulis azam tahun 2010.
suke betol la post bende2 basi.
biasenye sy malas nak bagitaw azam baru kat orang, sebab tiap tahun hancus. paling lame bertahan pon seminggu la.
adekah sebab setiap tahun saye buat azam yang standard?

contoh :
tahun ni saye nak jadi rajin!
tahun ni saye nak berjimat cermat.pegi shopping mall 3 bulan skali.
tahun ni saye nak dapat 4-flat!
tahun ni saye nak diet sampai dapat body mcm aura kasih ---> ok,sy tak pernah buat azam mcmni =p

patut la tak tercapai capai azam setiap tahun sy tu T_T

cube kalau berazam macam kat bawah ni :
tahun ni saye nak tidur at least 8 jam sehari
tahun ni saye kene ponteng kelas at least 1 kali seminggu
tahun ni saye kene beli gadget baru sebulan sekali
*mesti usaha untuk memenuhi azam semacam di atas sangat luar biase*

jadi,azam tahun baru 2010 saye adelah sangat simple :

1. nak grad tahun ni (semoga takde lab yang kene repeat..amin~)
tak kire la result saye cukup2 makan ke.. terlebih makan ke..
tak kesah berapa jam saye tido,
or betapa malasnye manusia yg bernama nadhirah mohd shakri ni,
pokoknye nak lulus tahun ni jugak.
i need to get out of here tahun ni jugak. that's always been my dream.

2. nak jadi manusia yang lebih bergune kepada keluarga,bangsa,agama dan negara.

*azam tahun baru yang sangat2 selamat.haha*

azam tak gempak pon apsal nak buat entry jugak?
because this year is THE MOST IMPORTANT YEAR to me.
i've been waiting for 2010 for so long.
and this year is goin to change my whole life.
i just have to wait and see.


p/s : nak buat azam tahun 2020 sekarang boleh tak? saye berazam pada tahun 2020 saye nak sepak terajang para corruptor di seluruh dunia especially Indonesia. sayangilah rakyat2 anda wahai pemimpin sekalian.
ok,that's not gonna happen =(

No comments: