Sunday, January 31, 2010

Back-To-Back Contest: Red Hot Photography Contest


i found this supercool photo contest.
it demands u to take a photo of yourself,with red as the dominant colour
*note : dominant doesn't mean red has to be the major portion of the photo*

this photo was taken a while ago,
at 3 am ( i'm insomniac!)
my housemate just gave me this octopus.
she knows exactly how i LOVE eating baby octopus!
*suddenly it sounds like i'm a monster or something.haha*

feel free to join the contest at :
http://hairandmuchmore.blogspot.com


speaking of red..
Chinese new year is around the corner.
if i'm not mistaken,this year's on 14th february 2010
(the same day as valentine's day)
well..i went to galaxy mall few days ago
and there were like hundreds of tang lung!
woohooo...
CANTIK!!

Thursday, January 28, 2010

MARRIAGE

one by one kawan saye kawen.
bertunang la..
dirisik la...
omg, i am 20 + ( soon to be 23).
and it is normal to have friends at my age getting married.wow.
but yet..it scares me!!!
ok. taknak pikir.
lalalalaaaa~~~
babai

Friday, January 08, 2010

HATI-HATI KALAU POTONG BAWANG


buat yang suke dengar ipod sambil potong bawang/cili

hehehe..gelak nakal =p



source : fakrul hakimi's FB

CONTEST BARU LA PULAK

encik zarith invited me to join his contest.
saye sebagai blogger yang memahami opkos la akan support blogger lain. tanpa segan silu nak join contest beliau. mane la taw encik zarith kite pon tanpa segan silu nak bagi saye menang kan? hehe

contest yang kene tempek gambar black and white kat blog(again =p). encik zarith, saye memang suke photography! tapi saye takdde SLR (yet!), saye pakai IXUS jer.
ok,mule2 nak letak gambar ramai2, tapi takde la pulak gambar yang sesuai.haih.. terpakse la letak gambar sendiri.ok,muntah sikit2 je plis. busuk blog sy nanti.
tapi i memang loike la contest2 bergambar ni.
lagi2 contest ni tak memerlukan saye untuk bercakap/bercerita/bersajak panjang lebar.
*walaupon saye dah membebel secare panjang lebar already.haih.*




saye mempertaruhkan gambar di bawah ini :



dekat fitting room yang sangat banyak cermin.
alergic betol la dengan cermin.
alergic kalau tak bergambar depan cermin maksud saye.hehe



dan saye nak tag :
arina aliaa
ashikin haron
dieyla

*nak tag ezy tapi die takde blog T_T*

sekian terime kasih