Friday, January 08, 2010

CONTEST BARU LA PULAK

encik zarith invited me to join his contest.
saye sebagai blogger yang memahami opkos la akan support blogger lain. tanpa segan silu nak join contest beliau. mane la taw encik zarith kite pon tanpa segan silu nak bagi saye menang kan? hehe

contest yang kene tempek gambar black and white kat blog(again =p). encik zarith, saye memang suke photography! tapi saye takdde SLR (yet!), saye pakai IXUS jer.
ok,mule2 nak letak gambar ramai2, tapi takde la pulak gambar yang sesuai.haih.. terpakse la letak gambar sendiri.ok,muntah sikit2 je plis. busuk blog sy nanti.
tapi i memang loike la contest2 bergambar ni.
lagi2 contest ni tak memerlukan saye untuk bercakap/bercerita/bersajak panjang lebar.
*walaupon saye dah membebel secare panjang lebar already.haih.*




saye mempertaruhkan gambar di bawah ini :



dekat fitting room yang sangat banyak cermin.
alergic betol la dengan cermin.
alergic kalau tak bergambar depan cermin maksud saye.hehe



dan saye nak tag :
arina aliaa
ashikin haron
dieyla

*nak tag ezy tapi die takde blog T_T*

sekian terime kasih

2 comments:

Dieyla said...

aiyak.
kene tag. tidakkkk!!!
allergic sungguh aku kalau kene tag. haha~

Amar Amirah said...

Yeay! Nad menang yeay! (ape kes?) takde2, nak nad menang jugakkk