Saturday, March 20, 2010

LAC Rebranding Contest




wow!! another contest.
contest yang awesome sgt2!bukan stakat awesome,awe-many pon ye jugak =p

first of all,tq amar sebab tag nad =)
dengan tidak hipokritnye saye mengatakan sy nak join contest ni sebab hadiah die best.
*mmg orang join contest sbb hadiah best la kan?*
siap boleh pilih lagi nak shawls yang mane.sape tak tertarik kan? =)

seriously blog ni best,shawls n tudung lawa2..murah pulak tu,ade yang RM10 ok!
kenape la tak terjumpe blog ni sebelum ni.hehe.ni bukan nak bodek ye..mmg kenyataan =p


alamak, banyak la pulak membebel sampai lupe tujuan utama buat entry ni.hehe
untuk keterangan lebih lanjut tentang contest awesome dan awemany ini, sile klik disini




kepada cik Leezan Alee, saye berkenan dengan shawls di bawah ini(mengikut keutamaan) :

1) LAC7


2) LAC 6

3) LAC 4



*cantik betol la model kat atas tu,serious..*

ok,jom mencuba nasib.hehe

Saya sukakan himpunan koleksi Leezan Alee Collection kerana:
designs yang cantik,diperagakan model dan murah,memberi peluang kepada perempuan yang sibuk seperti saya untuk berfashion tanpa perlu keluar rumah dan Information di blog Leezan Alee sangat customers-friendly.

cukup2 menyambung 29 patah perkataan.haha.naseb baik limit sampai 30 patah perkataan je,klau tak.. mungkin anda terpakse bace karangan BM di bee-dee sy ni.
suke nye shawls tu!!
anyway,dah lame saye nak shawl kaler coklat..tak jumpe2 lagi yang berkenan di hati. kalau dapat yang LAC6 mmg best la.

oh ye, saye nk tag :
arina, shikin, fren, izyan nadirah, dieyla, yayan, syuk, elida hanan, saffy, alin, ain, syafika,akmal khairiin, zu, nOu, zafirah, kak zahidah and jetul =)


disebabkan tarikh tutup adalah harini, dan maybe kawan2 saye tak bukak blog saye harini dan bukan semua kawan saye ade blog.. maka saye dengan rajinnye akan tag mereka di fb jugak.so that they'll notice and join (perhaps purchase some of the collections =)

dan saye sudah link blog LEEZAN ALEE COLLECTION di personal blog (this one) dan di blogshop saye.. marimelaram.blogspot.com


till then,take care all
XOXO

p/s : i really love it bile blogshop menunjukkan model pakai tudung/shawls yang dijual. tak suke yang taruk kat patung. keep it up Leezan!!

2 comments:

Izyan Nadirah said...

cantik aa model tu, siyes. nad, aku dah serik daa beli shawl byk2. haha

Nurizyan A. Norman Effendy said...

alaaa....baru je bukak ur blog ni...huhuhuhu