Tuesday, March 30, 2010

NO PRINT PLEASE!!

pernah tak korang merasakan perasaan nak terkencing tahap gaban yang kalau org BOO korang time tu konfem korang akan membasahkan seluar korang?

pastu korang pon berlari2 anak menuju ke toilet sambil terkepit sana,terkepit sini supaya korang tidak membasahkan seluar korang..

pastu bile sampai kat toilet, korang tengok kat mangkuk toilet ada kesan tapak kasut/tapak kaki/tapak sulaiman??!??!


apekah perasaaan korang pada waktu tersebut?


ok la kalau korang boleh tahan lagi, korang mungkin akan berpindah ke toilet di sebelah.

kalau dah tak tahan sangat???

or kalau tu je satu2 nye toilet terdekat??

anda pernah mengalami kejadian tersebut?
...
...
....

ok,saye pernah.

hahaha.
sy sangat amat tidak mengerti dengan orang yg suke meninggalkan jejak macam ni.
sama ada die mmg jakun/kampung tidak reti nak guna toilet duduk..
or die memang sengaja,memang hobi buat macam tu.

haihhh...
menyusahkan orang


2 comments:

Amar Amirah said...

hahahhaa....hari tu pun amar emo pasal ni jugak...tak sempat buat entry lagi nad dah buat dulu. nad memang mind reader sejati! org ***** ni, org nak pakai tandas duduk, diorang pun nak pakai tandas duduk. tu yg tapak kaki habis naik atas mangkuk. T_____T

nadhirah mohd shakri said...

hahahah..tu la,i read minds..cheewah.
mmg geram kan??esp kalau dah emergency gile.. kene pulak taruk tisu byk2 kat situ..mcm..eiiii..geram.. =p