Tuesday, June 08, 2010

MUKA MACAM LUNA MAYA??

Luna Maya


dah lama tahan taknak cakap pasal ni.blurgh!
macam tak paham kenapa kalau orang 1st time jumpe sy,akan tegur muke sy mcm Luna Maya.
sama dari mana?? dari Hong Kong?? (ok,tu lawak surabaya :p)
tang mana pon sy tataw. memang kentang betol la!tipuuuuuuuu.
disamping sbb sy mmg tak pernah suka Luna Maya (die pernah kutuk Malaysia ok!), sy jugak tidak merasakan ade persamaan even dari bulu hidung skalipun. die cantik...sy comot. T_T

kemuncak terjadi pada petang td..
sy pg bank,nak amek western union (yeay!dpt duweetttt bulan ni..hilang sudah zaman pokai).
mase datang, sy disambut oleh Pak guard yang friendly habes.mane tak friendly nye..baru first time jumpe die dah cakap "mbak..koq mbak mirip sama Luna Maya ya?" dan terus tanye opinion kwn2 die. pastu kecoh punye kecoh,sampai kerani bank pon duk tilik menilik muka sy dan gambar di passport sy sambil ckp muke sy mcm minah itu.

haiyyoo..


kalau before this ade doctor yang tak pernah igt nama sebenar sy,tapi selalu panggil sy "luna".. sy boleh tahan lagi.
ini the whole bank was like menilik2 muke ai sbb nk bandingkan dgn luna maya??! that was annoying dan sangat tidak menselesakan (wujudkah perkataan ini??).
lagi2 sekarang ni tengah kecoh pasal video "itu" Luna Maya dengan Ariel.


ouh.tibe2 rase macam nak bergossip.
korang dah tengok ke video "itu" mereka?
hehehe..
kat malaysia maybe tak meluas sangat.
tapi kat sini...each and every corner,everywhere..semua duk transfer mentransfer video "itu".

ariel oh ariel. luna oh luna.

baru brape hari video "itu" luna and ariel keluar... muncul pulak video baru.
ariel and cut tari la pulaaak. cut tari = bini orang,dah ada satu anak.
tak pernah2 ade gossip ariel dan cut tari. tetibe dah ade video "itu". hehe..macam magic kan?? :p


dari sms dan msg2 kat BBM,rupenye ariel hilang external disk die..
and.................the "BEST" part is... dalam tu ade 28 video "itu"

oh ariel,ko saiko!!

anyway,orang yang curi external Ariel nak release satu per satu video-video ariel tu.
macam haremmmm je perangai. cukup2 la tu machaa...kasian pulak kat Ariel. maybe die tak cukup duit nak pegi berubat kat psychiatrist. daripada anda mintak duit tebusan kat ariel, baik lah anda pegi ajak Ariel pg jumpe doctor.jangan lupe,anda pon join therapy skali!



p/s : Ariel dah jadi makin fofuler pulak sekarang. dengar cite kalah Justin Beiber.

3 comments:

Amar Amirah said...

ish..nauzubillah. tak sama. tak mo. tak suka. muka nad macam vanessa HSM. baru suka. Tapi tu pun ada gambar bogel jugak. Muka nad tak macam siapa2. cantik macam Nadhirah Ahmad Shakri je.

aned said...

holaa nadh. iya deh,PPDS pada ngomong kalo km mirip ama lunmay hun. kayaknya matamu yang mirip ama lunmay.gpp hun,kan km cantikkkkkk

.alie. said...

padan muka si ariel..
heh.

oops eh bukan,kesian ariel..
tu la wat benda tu sume..