Thursday, June 24, 2010

NOT READY YET

dari 2 hari yang lepas duk bukak page "new post"....
sy tau saya nak tulis pasal tu..
tapi tak berjaya tulis ape2.alik2 kosong jugak page.
bukan sebab takde modal.
tapi sebab nak buat post "good bye" adalah sangat menyakitkan.
i'm not ready yet.

5 years is a long time.
i grew up here.
selama ni saya budak mentah yang sesat mencari identiti diri.
call me terbantut sebab lambat.
tapi kat bumi Surabaya lah saya banyak belajar.

selalu ada mereka yang tak berhenti support saya
selalu ada mereka yang tak berhenti protect saya
selalu ada mereka yang jujur dgn saya
selalu ada mereka yang terima saya
selalu ada mereka untuk saya :(


sekian post ringkas dan kosong dari saya.
nanti bile saya dah ready saya buat post baru pasal ni.


p/s : SANGAT SEBAK

2 comments:

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

tulis la cmni. pada suatu hari... ada budak tembam ni name die shikin, die gedik tapi baik. saya sayang die! then boleh i komen. saya sayang awak jugak nad! hehe..

iecka said...

k.nad, post nieyh sgt sweet actually.good byes are hard to say.:(