Monday, July 19, 2010

CONTEST MATA MENAWAN

tadaaaaa..
kan saya dah cakap. musim exam mule lah tangan menggatal nak update blog.
otak yang sememangnya tak tepu ni dah mule protest.
"even setiap mase menghadap buku pun,kalau kemampuan otak memang takat ni je,
takde gune jugak" *percubaan self-defense*
eh korang jangan ikut sy. sebenarnya makin banyak bace,makin banyak dpt ilmu.
tapi kene la kasi itu otak rehat sekali sekala.kang die mogok waktu tgh ujian cane?
tibe2 die pegi tutup lampu a.k.a blank,mau terkencing depan Dr nanti.

sekian muqaddimah untuk entry kali ini.
*kalau dah malas tu ngaku je la cik nadhirah*

hari ni sy jalan-jalan cari pasal.
pegi singgah dan terjah blog orang.
sampai la terhinggap kat satu blog ni...

ade contest mata menawan. *sambil kenyit2 mata,budget mata menawan la konon*
hadiah die contact lens.waahhh..terpakse join la kan sebab sy memang dah lame tak beli lens.
plus,mata sy kan menawan *buat mata menawan lagi* --> ok,jangan lempang sy.

ok,saya mulai.

1. jadi follower http://fatencumyl.blogspot.com --- DONE!
2. pastikan SATU gambar shj! --- DONE! sile tengok kat bawah.
3. pastikan nampak mata anda -- DONE! alhamdulillah sy masih ada kedua belah mata.
4. letakkan banner contest kat side bar --- DONE! sile tengok tepi
5. tag minimun 2 orang

yes, saya tag anda dibawah ini :

arina aliaa
ashikin

amar amirah

izyan nadirah

alyn nadya
ain yern

saffy

a.k.a mereka2 yang rajin hapdet blog :p


gambar mata menawan saya (hahaha) :


satu orang.
nampak mata.
JANGAN EJEK!!

thank u fatin for viewing.
:)

2 comments:

:+:+:+:arina aliaa:+:+:+: said...

are u kidding me?? my eyes are barely open (-.-)

HAHAHA...its okay,,i dont think i'm in this league (^.^)

naddyyy,,
sile pergi study!! hep! hep! hep!

Izyan Nadirah said...

nak masuk tapi maluu.. *gedik ak?* hahah