Sunday, February 27, 2011

LogBook

So this is my logbook untuk sepanjang medical posting. Teringat pulak zaman dokter muda dulu pun setiap posting ade logbook dan sy sangatlah tidak gemar dengan sistem logbook2 ni..sbb leceh nak kne kejar signatures la,lupe cases patients la.ok,I must admit that bende tu salah sendiri.orang lain cepat2 isi cases patients dalam logbook,sy sebok main facebook(autism la katekaaaan),orang lain sebok kehulur kehilir kejar signatures,sy lebih memilih utk ke urika dan mengisi perut.perut,ai sayang yu taw tak?ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ.malunye...malunye! memalukan diri sendiri kat blog memang hobi sy. Baiklah,mulai sekarang dah jadi HO kan..haruslah lebih giat,gigih dan cergas dalam melengkapkan logbook.tak boleh lambat-lambatkan ye cik nadhirah. Harini 2nd day of posting..belum start lagi.ni tengah tunggu nak jumpe head of dept pukul 11am nanti. Semoga semua lancar je :D
Oh ye,if everything goes well and smooth, sy dijangkakan selesai posting medical on 27th June 2011..hehe belum start dah pikir bila nak habis.memang sah kau nadhirah.
Setakat ni best la kat HUSM..ade my senior mase skolah ahmad maher dulu,kak aiman. She's very helpful!die baru habis posting medical.thank u so much kak aiman :) :) :)
Ok that's all for now.thank u for reading my bee-dee! (Lame tak panggil blog as bee-dee) :p

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments: