Monday, October 21, 2013

ALL NEW ME

assalamualaikum
blog yang sepi. 2 tahun menyepi tanpa entry.
nak bagi seribu satu alasan kenapa tak update blog, tapi malas hoi nak type. lagipun iols bukan retis. takde orang kesah.
baiklah, sedikit sebanyak tentang status terkini :

nama : Nadhirah Mohd Shakri (masih)
umur : 26 tahun
status : BERKAHWIN
nama suami : Asyraf Elmiza Ahmad
alamat : kota bharu (masih)
tempat kerja : Hospital Tengku Anis, Pasir Puteh
pekerjaan : pegawai perubatan

wah! perbezaan ketara berbanding waktu terkahir update blog 2 tahun lalu. waktu tu 24 tahun, single mingle (but not available lah), baru start kerja sebagai houseman.. masih hingusan, ketakutan, keliru dengan pekerjaan (cis, macam hebat sangat je sekarang..blurgh).

and the most exciting thing about me now (maap entry rojak melayu mat saleh)
I AM EXPECTING! i'm in my 29weeks POA now. kalau semua selamat dan lancar, insya allah we will be holding our bundle of joy either end of Dec or early Jan :) :)

mohon doa sesapa yang terbaca entry ni.

nervous? yes!
excited? yes yes!

No comments: